Θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις λίαν συντόμως, εκτίμησε μιλώντας στον ρ/σ Focus FM ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Όσον αφορά την απαγόρευση των συναθροίσεων εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου, σημείωσε ότι οι όποιες εξελίξεις προοικονομούν και εξελίξεις στο πολιτικό σύστημα ενώ τόνισε ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ σημαντικοί για την πορεία της Ελλάδος.

“Το πολιτικό σύστημα είναι στημένο να δημιουργήσει διχασμό στους Έλληνες” ανέφερε ο κ. Βελόπουλος. “Έκλειναν εκκλησίες, απαγόρευσαν τις παρελάσεις, και δεν έβγαζαν άχνα. Τώρα με την 17η Νοεμβρίου το παίζουν νταήδες για να συσπειρώσουν οι μεν τη ΝΔ, και οι δε το αριστερό τους ακροατήριο, και δεν τους ενδιαφέρει ούτε η υγεία των Ελλήνων, ούτε η πανδημία, ούτε ο Τούρκος που στέλνει μια ταξιαρχία καταδρομέων στη Μικρά Ασία και ετοιμάζεται για απόβαση στα ελληνικά νησιά, ούτε το Oruc Reis” υπογράμμισε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία για να γίνει πειστική ως προς τις προθέσεις της θα έπρεπε και στο Εφετείο να επιβάλει τη νομιμότητα και στα ανοικτά καταστήματα των αλλοδαπών. Επισήμανε ότι η τρέχουσα πολιτική αντιπαράθεση δείχνει την απόλυτη ανευθυνότητα των πολιτικών αρχηγών όταν η πατρίδα βάλλεται πανταχόθεν.

“Μαλώνουμε για μία ημέρα, τη 17η Νοεμβρίου, την ώρα που η Τουρκία στήνει ταξιαρχία στη Μικρά Ασία, την ώρα που ο Ερντογάν πήγε στα Βαρώσια και κανένα κόμμα δεν έβγαλε ανακοίνωση, την ώρα που οι Βούλγαροι θέτουν βέτο επίσημα στους Σκοπιανούς γιατί θεωρούν ότι δεν μπορούν να μπουν στην Ε.Ε. και η δική μας κυβέρνηση παρακαλάει να άρουν το βέτο και οι Βούλγαροι (…)” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Βελόπουλου στον παρακάτω σύνδεσμο:

Προηγούμενο άρθροΤσίπρας: «Βλακώδης, αχρείαστη και προβοκατόρικη» η απόφαση για το Πολυτεχνείο
Επόμενο άρθροΤο δράμα επαναλαμβάνεται – Κατά εκατοντάδες οι Αρμένιοι του Αρτσάχ εγκαταλείπουν τις περιουσίες τους και η Διεθνής Κοινότητα απλά παρακολουθεί – Μ. Λαζάρεβα στον Focus – HXHTIKO