Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Focus FM.


“Το είχα πει, ότι ή λίγο πριν ή λίγο μετά τις αμερικανικές εκλογές θα έχουμε κάτι με τους Τούρκους. Φαίνεται ότι το προκαλούν οι Τούρκοι και θα σύρουν τον κ. Μητσοτάκη σε διαπραγματεύσεις για να πάμε από τον 25ο μεσημβρινό και ανατολικά να είναι τουρκική η επιρροή του Αιγαίου μας, και δυτικά να είναι ελληνική. Αλλά, ακόμα και σε συνεκμετάλλευση να πάμε με τους Τούρκους ταΐζουμε τον λύκο που θα μας κάνει μια χαψιά. Γιατί ο Τούρκος σου είπε, θέλει οθωμανική αυτοκρατορία (…)” δήλωσε.

“Η μοναδική χώρα που μπορεί να αντιδράσει στην επέλαση της οθωμανικής εξάπλωσης, δεν είναι ούτε η Γερμανία, ούτε η Αμερική, ούτε η Γαλλία πλέον. Είναι η Ρωσία. Γιατί η Τουρκία μιλάει για ουκρανική Κριμαία και κάνει τα όσα κάνει στο υπογάστριο του Καυκάσου. Μαθαίνω ότι οι πολίτες είναι έξαλλοι με τον Πούτιν που αφήνει τον Ερντογάν λειτουργεί εις βάρος των ομόδοξων λαών. Δεν είναι ότι μας αγαπάει ο Πούτιν. Αλλά βλέπει ότι η εμπιστοσύνη στον Ερντογάν δεν υπάρχει. Κάποια στιγμή θα σπάσει το ποτήρι, είναι δεδομένο. Και τότε, θα επέλθει ολιστική σύγκρουση και ρήξη” σημείωσε ο κ. Βελόπουλος, τονίζοντας ότι “οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί δεν πρόκειται να αντιδράσουν ποτέ”.

Χαρακτήρισε “απόντες” τους πολιτικούς αρχηγούς και τους βουλευτές της χώρας μας επισημαίνοντας ότι οι δυσκολίες ξεκινούν από εδώ και πέρα.

Για τον φράχτη στον Έβρο και την επιθεώρηση των έργων από τον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Τους έλεγα κάντε ένα τείχος στον Έβρο. Έκαναν 22 χιλιόμετρα φράχτη και πήγε ο πρωθυπουργός και τον επιθεώρησε. Με 67 εκατ. ευρώ, όταν η πρόταση-μελέτη της Ελληνικής Λύσης προέβλεπε δαπάνη 45 εκατ. ευρώ για τσιμεντένιο τείχος, με ύψος 5 μέτρα που δεν περνάει κουνούπι, όχι άρμα! Δεν ντρέπονται;”.

Ακούστε όσα δήλωσε στον Focus FΜ ο κ. Βελόπουλος στον παρακάτω σύνδεσμο:

Προηγούμενο άρθροΕπιμένει στην τακτική των προκλήσεων η Τουρκία. Φατίχ Ντονμέζ: Εάν χρειαστεί, στέλνουμε γεωτρύπανο απέναντι από το Καστελόριζο.
Επόμενο άρθροΣυνελήφθησαν 4 λαθροδιακινητές σε Ξάνθη και Καβάλα