Βγαίνει ο Αρχιμανδρίτης και διώχνει πιστούς από την εκκλησία γιατί δεν φορούν μάσκα, όταν στον Οίκο του Θεού έχουν μπει άνθρωποι, λεπροί, φυματικοί, πιστοί με σοβαρές ασθένειες είπε μιλώντας στον Focus FM ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφερόμενος στον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη, ο οποίος απαίτησε από όλους όσοι δεν φορούσαν μάσκα να βγουν έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας.

«Οι πόρτες των εκκλησιών πρέπει είναι ανοικτές για όλους» τόνισε χαρακτηριστικά. Διερωτήθηκε γιατί δεν διενεργούνται δωρεάν τεστ στους πιστούς για να εισέρχονται στις εκκλησίες ή στους Έλληνες πολίτες για να γιορτάσουν με τους συγγενείς τους, την ίδια ώρα που δεκάδες επώνυμοι γέμιζαν τα τηλεοπτικά πλατό αφότου είχαν υποβληθεί σε τεστ Covid-19.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, αναφέρθηκε στην πορεία της οικονομίας που όπως δήλωσε θα είναι το 2021 ακόμη χειρότερη. Τόνισε ότι τα Lockdown κατέστρεψαν την οικονομία επισημαίνοντας ότι ο τζίρος στα μαγαζιά τη φετινή χρονιά έπεσε κατά 70%. «Η οικονομία διαλύεται. Δυστυχώς, το 2021 θα είναι πολύ χειρότερο από το 2020 στην οικονομία», υπογράμμισε ο κ. Βελόπουλος.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Βελόπουλου στον παρακάτω σύνδεσμο:

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο νεαροί για πορνογραφία ανηλίκων και απόπειρα βιασμού.
Επόμενο άρθροΚατερίνη: Πρόστιμο και αναστολή λειτουργίας σε ιδιοκτήτη καφέ μπαρ για παραβίαση των μέτρων.