Κ. Βελόπουλος στον Focus FM: Ο Πρωθυπουργός παραβιάζει τα μέτρα που ο ίδιος θεσπίζει, την ίδια ώρα που πέφτουν «βροχή» τα πρόστιμα στους Έλληνες πολίτες – ΗΧΗΤΙΚΟ

«Την ώρα που o Πρωθυπουργός παραβιάζει τα μέτρα που ο ίδιος θεσπίζει, πέφτουν βροχή τα πρόστιμα στον Έλληνα πολίτη, από τον οποίο στερεί την ελευθερία του και του ζητά να μείνει στο σπίτι» είπε μιλώντας στον Focus FM o πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σχολιάζοντας τις εικόνες συνωστισμού κατά τη διάρκεια του γεύματος του Κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία.

«Βγαίνει ο υπουργός (σ.σ. Χ. Ταραντίλης) της κυβέρνησης που έχει κλειδαμπαρώσει τους Έλληνες και λέει ότι ο πρωθυπουργός πήγε σε έναν υπαίθριο και ασφαλή χώρο για πρόχειρο γεύμα με χρήση μάσκας και ότι δεν δημιούργησε πρόβλημα. Ρωτώ: Αφού ο πρωθυπουργός πήγε με 50 άτομα και έφαγε σε υπαίθριο χώρο, δεν μπορεί να λειτουργήσει με κανόνες η εστίαση για να μπορέσει αν δουλέψει η οικονομία; Ας σοβαρευτούν!» τόνισε.

«Ο πρωθυπουργός τρώει σε υπαίθριο χώρο, όταν απαγορεύουν στον Έλληνα να βγει από το σπίτι, να πιει ένα καφέ, να φάει με το παιδί του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής και αναφερόμενος στις ουρές Ελλήνων που σχηματίστηκαν έξω από επιχείρηση εστίασης στη Θεσσαλονίκη, η οποία μοίραζε δωρεάν γεύματα στους πολίτες, μίλησε για «εικόνες κατοχής» επισημαίνοντας ότι «είναι ντροπή».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έκανε λόγο για τρομοκρατημένο κόσμο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χιλιάδες Γερμανών είναι στους δρόμους εναντίον των μέτρων για τον κορωνοιό. Στην Ελλάδα, δυστυχώς, με την κυβέρνηση που συμπεριφέρεται αυταρχικά, στα όρια της δικτατορίας, ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί».

Σημείωσε δε, ότι η οικονομία της Ελλάδας καταρρακώνεται καθημερινά και κατηγόρησε την κυβέρνηση για έλλειψη σχεδίου όσον αφορά το πώς θα ανακάμψει η χώρα. «Φοβάμαι τους επόμενους μήνες» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης συμπληρώνοντας ότι «αρχίζει πλέον και μυρίζει νέο μνημόνιο που θα αφορά χώρες κυρίως όπως η Ελλάδα και η Ιταλία, μετά τη δήλωση Λαγκάρντ ότι δεν θα υπάρχει διαγραφή χρεών των κρατών».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξή του στον παρακάτω σύνδεσμο: