Κ. Βελόπουλος στον Focus FM: Κριτική για επίσκεψη Μέρκελ ανήμερα της εθνικής επετείου στην Αθήνα και το διακύβευμα των συνομιλιών – Ηχητικό

Λάθος χαρακτήρισε την πρόσκληση της Άνγκελα Μέρκελ ανήμερα της μεγάλης εθνικής εορτής στη χώρα μας μιλώντας στον Focus FM ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.


Ακούστε εδώ:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΎΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ κ. ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Το ανοσιούργημα της πρόσκλησης Μέρκελ ανήμερα της επετείου του μεγάλου ΟΧΙ, «συμπληρώθηκε» από την θλιβερή στάση τόσο της ΠτΔ όσο και του πρωθυπουργού κατά τις συναντήσεις τους με την Καγκελάριο.

Η κυρία Σακελλαροπούλου και ο κύριος Μητσοτάκης ενώ είχαν εθνική υποχρέωση να θέσουν το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, ειδικά λόγω της ημέρας, δεν έκαναν την παραμικρή αναφορά! Παρότι η διεκδίκηση τους αποτελεί πλέον επίσημη θέση του Ελληνικού κράτους.

Αντ’ αυτού, τόσο η Κ. Σακελλαροπούλου όσο και ο Κ. Μητσοτάκης έδωσαν «ρεσιτάλ υποτέλειας» απέναντι σε μία απερχόμενη αξιωματούχο, εμμένοντας στην ενεργειακή αυτοκτονία της Ελλάδος προς όφελος των Γερμανικών συμφερόντων και ανεχόμενοι της πολιτικής «ίσων αποστάσεων» με την Τουρκία που η κ. Μέρκελ προκλητικά επανέλαβε ακόμα και μέσα στην Αθήνα.

Είναι εμφανές πως η Καγκελάριος στο κύκνειο άσμα της, ήρθε για να δώσει εντολές «εθνικής υποχώρησης» έναντι της Τουρκίας, κατά τα πρότυπα της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών.

Με την διαφορά ότι σήμερα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ βρίσκεται στο κοινοβούλιο και δεν θα επιτρέψει οποιαδήποτε μειοδοτική «πρωτοβουλία» έναντι της Ελληνικής Εθνικής Κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας..

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΙεράπετρα: Σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις της ΕΛΑΣ με τον συζυγοκτόνο που απειλεί με αυτοκτονία
Επόμενο άρθροΈρχονται διακοπές ρεύματος στη Θεσσαλονίκη