Κ. Βελόπουλος στον Focus FM-ΗΧΗΤΙΚΟ: Αφόπλισαν το μοναδικό όπλο που διέθετε η Ελλάς, τις κυρώσεις εις βάρος της Τουρκίας.

Οι διερευνητικές παγώνουν τις όποιες, εάν ποτέ επιβάλλονταν, κυρώσεις εις βάρος της Τουρκίας, τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Focus FM 103.6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Οι Ευρωπαίοι θα μας πουν, αφού συζητάτε με τους Τούρκους, εμείς τι κυρώσεις να επιβάλλουμε» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος συμπληρώνοντας ότι η κυβέρνηση παίζει ύπουλο παιχνίδι με την πλάτη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ. «Αφόπλισαν το μοναδικό όπλο που διέθετε η Ελλάς, τις κυρώσεις εις βάρος της Τουρκίας» σημείωσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του και αναφερόμενος στο θέμα της έγκρισης χορήγησης κολχικίνης σε ασθενείς με κορωνοϊό δήλωσε : «Έλεγα τόσο καιρό ότι υπάρχουν φάρμακα κατά του κορωνοϊού και ξαφνικά η επιτροπή, μετά την απόφαση της Γερμανίας, αποφασίζει να πάρει το φάρμακο».

«Το έχω πει επανειλημμένα, γιατί να πάω σε εμβόλια ενώ υπάρχει φάρμακο; Οι εξελίξεις μας επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά» υπογράμμισε ο κ. Βελόπουλος.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξή του στον παρακάτω σύνδεσμο:

Προηγούμενο άρθροΔιερευνητικές επαφές//Η Τουρκία έθεσε θέματα αποστρατιωτικοποίησης, γκρίζων ζωνών και εναέριου χώρου.
Επόμενο άρθροΣεισμός τώρα στη Ζάκυνθο.