Κ. Βελόπουλος στον Focus FM: Η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Έρχεται και τρίτο κύμα και τρίτο lockdown – ΗΧΗΤΙΚΟ

“Η κυβέρνηση έκανε lockdown στην οικονομία, έκλεισε την κάθε πηγή κίνησης της αγοράς” δήλωσε μιλώντας στον Focus FM ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

“Δεν έκανε τίποτα από το Μάρτιο για να θωρακίσει την υγεία μας και τώρα τρέχουμε πίσω από το πρόβλημα, τρομοκρατώντας τον κόσμο και ξεχνώντας ότι αν ήταν προετοιμασμένοι, δεν θα συνέβαιναν όλα αυτά”, σημείωσε.

“Δεν έκαναν ό,τι έπρεπε να κάνουν για να μπορέσουν να σταματήσουν το τσουνάμι που ήρθε” σημείωσε, ενώ εκτίμησε ότι η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. “Θα έχουμε και τρίτο κύμα της πανδημίας και τρίτο lockdown”  υπογράμμισε ο Κυριάκος Βελόπουλος υπενθυμίζοντας ότι είχε κάνει αναφορά επί του θέματος και στη Βουλή.

“Η Κίνα προτείνει επισήμως να έχουμε υποχρεωτικό σφράγισμα με barcode-πιστοποίηση εμβολίου για τον κορωνοιό, αλλιώς δεν θα μπορούμε να ταξιδεύουμε ή να κλείσουμε εμπορικές συμφωνίες” τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επισημαίνοντας ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία.  “Σε προετοιμάζουν, σου φέρνουν το πρόβλημα και σου δίνουν τη λύση για να την καταπιείς ως καλή” είπε χαρακτηριστικά.

“Την ώρα που ασχολούμαστε με τον κορωνοιό, οι Τούρκοι έχουν φτάσει στα 6 ν.μ. στη Ρόδο, κάτι που άλλοτε ήταν για την Ελλάδα casus belli και το καταπίνουμε αμάσητο, γιατί έχουμε όλα τα μέσα να ρίχνουν φώς σε μονοσήμαντα ζητήματα. Γιατί πολύ απλά ο Πρωθυπουργός της χώρας είπε ότι πάμε για win-win, καζάν-καζάν”, ανέφερε.

Ακούστε όσα είπε ο κ. Βελόπουλος στον παρακάτω σύνδεσμο:

Προηγούμενο άρθροΔ. Ωραιοκάστρου: «Πράσινες Αποστολές – Green Missions» – Μαθαίνουμε να ανακυκλώνουμε σωστά και κερδίζουμε δώρα!
Επόμενο άρθροΔήμος Αριστοτέλη: Αλλαγή όψης με έργα εσωτερικής οδοποιίας στην Αρναία