Κ. Βελόπουλος στον FOCUS FM: Η Ελληνική Λύση είπε όχι στην κ. Σακελλαροπούλου για τον…. επικοινωνιακό εμβολιασμό – Θέτουν εκβιαστικά διλήμματα.

Μια κοινωνία χωρίς επικοινωνία, χωρίς χαμόγελο, χαρά και αγκαλιά. Αυτό προσπαθούν να κάνουν είπε μιλώντας στον ρ/σ Focus 103.6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
Εμφανίστηκε σίγουρος ότι όλοι όσοι αρνηθούν να εμβολιαστούν θα έρθουν αντιμέτωποι με πολλούς περιορισμούς τονίζοντας ότι θέτονται εκβιαστικά διλήμματα.
«Όχι δεν το θεωρώ ασφαλές» είπε αναφερόμενος στο εμβόλιο και στην αρνητική απάντηση που έδωσε στην κ. Σακελλαροπούλου στην πρόταση της για δημόσιο εμβολιασμό του Πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών.

Ο Πρωθυπουργός δεν ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, ωστόσο θα εμβολιαστεί μαζί με τους υπόλοιπους αρχηγούς για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους στερώντας το από κάποιον που το έχει πραγματικά ανάγκη, τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, αναφέρθηκε στη δήλωση του πρωθυπουργού που είπε ότι «ο μαζικός εμβολιασμός είναι μεγάλο εθνικό στοίχημα». «Αν ο Πρωθυπουργός θεωρεί μάζα τον Έλληνα, κάνει λάθος. Και εθνικό στοίχημα δεν βάζεις ποτέ. Σε εθνικά θέματα, στοιχήματα δεν παίζεις. (…) Και εθνικό δεν είναι το εμβόλιο. Εθνικό είναι το Σκοπιανό, το οποίο το έθαψε, είναι τα ελληνοτουρκικά , στα οποία μας θάβει, είναι η οικονομία που καταστρέφει…» είπε, μεταξύ άλλων.

Ακούστε όσα είπε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Προηγούμενο άρθροΔήμος Καλαμαριάς: Συνεχίζονται και την άλλη εβδομάδα τα τεστ μέσω Drive-through.
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό.