Κ. Βελόπουλος στον Focus FM: Δώστε μου τέσσερα χρόνια και θα αλλάξω την Ελλάδα // Τόσο καιρό πηγαίναμε με αυτόματο πιλότο, τώρα συνεχίζουμε με …χαλασμένο.

«Δώστε μου τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης και θα αλλάξω τη χώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ρ/σ Focus 103.6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Μέχρι τώρα λέγαμε ότι πάμε με αυτόματο πιλότο. Δυστυχώς τώρα λέμε ότι πάμε με χαλασμένο αυτόματο πιλότο.» ανέφερε ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει η ελληνική οικονομία.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του και αναφερόμενος στο άνοιγμα των σχολείων σημείωσε «Ζούμε με έλλειψη σχεδίου, φτάσαμε στο σημείο να ζητούν οι διευθυντές σχολείων από τους γονείς κουβέρτες για τα παιδιά.  Τι άλλο θα ζήσουμε…». Χαρακτήρισε αδιανόητο το γεγονός ότι μικροί μαθητές υποβάλλονται σε διαδικασία θερμομέτρησης. «Ακόμη και αν έχει πυρετό από άλλη αιτία η συγκεκριμένη διαδικασία ευνοεί την στοχοποίηση των παιδιών», τόνισε.

Όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά δήλωσε : «Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο να πάει η Ελλάς σε διάλογο και σε διμερείς επαφές με την Τουρκία (…) Δεν πηγαίνεις σε διάλογο όταν γνωρίζεις ότι είσαι χαμένος». Τέλος, υπογράμμισε ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί τον επόμενο μήνα με το κενό εξουσίας στις ΗΠΑ.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κ. Βελόπουλου εδώ:

Προηγούμενο άρθροΕλληνική Λύση: Οποιοσδήποτε διάλογος από μηδενική βάση με την Τουρκία συνιστά εθνική παγίδα.
Επόμενο άρθροΠΟΕΔΗΝ: Κίνδυνος για ασθενείς με μεσογειακή αναιμία – Αναβάλλονται μεταγγίσεις.