«Εάν στα σύνορα του Έβρου δεν τοποθετηθούν ναρκοπέδια αντιαρματικά η γραμμή άμυνας του ελληνικού στρατού θα μετατοπιστεί στο Νέστο » υπογράμμισε στον Focus FM 103,6, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

«Πλέον το ανάχωμα – σύνορο,  ο Έβρος δεν είναι πλέον σύνορο για τη χώρα. Εννοώ σε περίπτωση πολέμου είναι εύκολο πλέον να προελάσουν οι Τούρκοι, αφού έφυγε το δάσος της Δαδιάς  που ήταν ανάχωμα, δεν μπορούσαν να περάσουν  τεθωρακισμένα, ήταν παρθένο δάσος και για αυτό παρέμενε παρθένο το δάσος. Εδώ και δεκαετίες το άφησαν έτσι επίτηδες για να είναι ανάχωμα από την άμυνα και λέγαμε ότι ο Έβρος είναι αστακός, τώρα πλέον ο Έβρος δεν είναι αστακός, είναι ξεδοντιασμένος, αστακός από τη φυσική και  μορφολογική του εδάφους παρουσία άμυνα, αυτό στο λέω και κρατήστε το. Δεν είμαι από αυτούς που αισιοδοξώ. Είμαι πολύ απαισιόδοξος», ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Αν υπήρχε δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Θα έπρεπε ο πρωθυπουργός να είναι με βραχιολάκια τώρα. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, για να φυλακιστούν οι υπαίτιοι».

«Ο πρωθυπουργός, ήθελε εκούσια ή ακούσια να καεί ο Έβρος. Πείτε ότι θέλετε, αλλά ήθελε να καεί ο Έβρος  μεγαλύτερη απόδειξη,  από το γεγονός ότι παρήγγειλαν επιβραδυντικό υλικό αυτό που σβήνει άπαξ την επέκταση της φωτιάς, 31 Ιουλίου. Και παρήγγειλαν μικρή ποσότητα, με συνέπεια να χρησιμοποιηθεί μόνο για να σβήσουν την Πάρνηθα,  το αποκάλυψα στη Βουλή εγώ. Είπα πολλά πράγματα, θύμωσα. Του μιλάς σοβαρά και σου αρχίζει τη λάσπη. Δεν μπορεί να αποδομήσει τα επιχειρήματα και επιχειρεί να αποδομήσει το χαρακτήρα του οποιουδήποτε  καταφέρεται εναντίον του. Γιατί κάνουμε  κανονική αντιπολίτευση»

Ακούστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου:

Προηγούμενο άρθροΆρειος Πάγος: Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες Στίγκα
Επόμενο άρθροΒέροια: 44χρονος αστυνομικός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο εν ώρα υπηρεσίας