Στο στούντιο του Live News βρέθηκε χθες το απόγευμα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

O Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κάλυψε όλο το φάσμα της επικαιρότητας αναδεικνύοντας τα μεγάλα λάθη της Κυβέρνησης και την έλλειψη αντιπολίτευσης από τα άλλα κόμματα.

Σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις των αγροτών ανέφερε:

«Θλίβομαι με τις εικόνες που βλέπω. Το να βλέπεις τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ να πηγαίνουν στο Σύνταγμα είναι πραγματικά τραγωδία. Eχουμε πρόβλημα στην αγροτική οικονομία γιατί ψηφίσαμε μία ΚΑΠ, που και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ μιλούν για πράσινη ανάπτυξη. Έχουμε ακριβό γάλα ή δεν παράγουμε γάλα επειδή είχαμε τις ποσοστώσεις που ψήφισαν. Τώρα τους βλέπω υποκριτικά να πηγαίνουν στο συλλαλητήριο. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση όλα τα μέτρα που ελήφθησαν, τα οποία αφορούν κυρίως την μείωση της παραγωγής, έχουν την υπογραφή τους».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, είπε ότι «είναι τραγικό να βγαίνουν σήμερα οι αγρότες στον δρόμο, όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός τους είπε ότι δεν έχει χρήματα και έχει δημοσιονομικό κενό. Δύο μέρες πριν (ο Κυριάκος Μητσοτάκης) είπε ότι έχει δώσει 6 δισ. ευρώ παραπάνω σε φυσικό αέριο για το καπρίτσιο των Αμερικανών. Αν αυτά τα δίναμε στους αγρότες;».

Ερωτώμενος για τις δημοσκοπήσεις, στις οποίες φαίνονται ανεβασμένα τα ποσοστά της Ελληνικής Λύσης, ο κ. Βελόπουλος, σημείωσε: «Εισπράττουμε από την απέχθεια που έχει ο πρωθυπουργός προς τη Νέα Δημοκρατία και ο Νίκος Ανδρουλάκης προς τον Ανδρέα Παπανδρέου. Και οι δύο δεν έχουν καμία σχέση με τις παραδοσιακές λέξεις των κομμάτων. Δεν θέλω να σχολιάσω τις δημοσκοπήσεις. Βλέπω την αποδοχή του κόσμου και αυτό με χαροποιεί».

Ο ίδιος ανέφερε ότι είναι πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, αλλά πιστεύει στις παραδοσιακές αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή, «που έλεγε κρατισμός μεν αλλά σε συγκεκριμένους τομείς. Όχι τα πάντα ιδιωτικά».

Κάνοντας ειδική μνεία στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο κ. Βελλόπουλος εμφανίστηκε επικριτικός με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στη Βουλή.

«Από πότε η ΠτΔ, διασκεδάζει για ένα νομοσχέδιο; Είναι Πρόεδρος όλων των Ελλήνων, θα έπρεπε να προσέχει πάρα πολύ. Με την παρουσία της στη Βουλή, παραβίασε το πρωτόκολλο. Η Βουλή νομοθετεί και η ΠτΔ δεν πρέπει να είναι εκεί», σχολίασε.

 

Προηγούμενο άρθροΛάρισα: Ανήλικοι μαθητές βρήκαν κρυμμένα ναρκωτικά στο προαύλιο σχολείου
Επόμενο άρθροΝέα Υόρκη: Η αστυνομία βρήκε ανθρώπινο πόδι στο μετρό – Aναζητά το πτώμα