ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ : Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας: «Σύσταση και οργάνωση νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας», στρατηγική κεντρικών προμηθειών προϊόντων και υπηρεσιών υγείας».

Σήμερα παρακολουθήσαμε έναν στημένο αγώνα μεταξύ των κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη, με συναυτουργό τον πρόεδρο της Βουλής. Πρόκειται για ωμή παραβίαση του κανονισμού της βουλής. Αν ήταν εδώ ο κ. Κουτσούμπας και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί δεν θα το κάνατε αυτό. Αν είχα, δε, έναν ενδοιασμό ότι οι δύο θα συγκυβερνήσουν σήμερα βεβαιώθηκα. Όλα ήταν στημένα. Όλα προκάλεσαν θλίψη και απογοήτευση. Η εικόνα της βουλής δείχνει την απαξία των βουλευτών για τους συναδέλφους τους. Σήμερα θριάμβευσε η αλαζονία του ισχυρού, του μεγάλου θεωρητικά. Και οι έσχατοι έσονται πρώτοι και οι πρώτοι έσονται έσχατοι. Καταλάβετέ το. Ο πρόεδρος της βουλής μας είπε ότι μας έχει στα όπαόπα. Όπα κύριε πρόεδρε. Το να μιλήσουμε δεν σημαίνει ότι μας έχετε στα όπαόπα. Έχουμε αυτό το δικαίωμα και θα του ασκούμε. Ούτως η άλλως τα μεγάλα κανάλια που τα ταΐζετε με εκατομμύρια ευρώ μας έχουν φιμώσει. Έχουν φιμώσει όλα τα μικρά κόμματα. Σήμερα επιχειρήθηκε φίμωση και εδώ. Εμείς όμως θα κάνουμε αντάρτικο δημοκρατίας. Θα επιβάλουμε τη δημοκρατία. Οι κύριοι Τσίπρας και Μητσοτάκης όμως αδικούν τους εαυτούς τους με αυτή τη στάση που τηρούν. Όμως ο Ελληνικός λαός σήμερα κατάλαβε τα πάντα. Κατάλαβε το παιχνίδι σας. Εγώ μόνο δεν κατάλαβα αν τελικά ο κ. Τσίπρας θα ψηφίσει την πρόταση της Ελληνικής Λύσης για την αντισυνταγματικότητα του νόμου. Ρωτάω και θα ήθελα μια απάντηση: Θα ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ την πρόταση ή ήρθε τελικά εδώ για να παίξει θέατρο; Με τους κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη να αποτελούν τους κορυφαίους πρωταγωνιστές;

Ο πρωθυπουργός είπε ότι είναι ανάγκη η επιβολή του εμβολιασμού. Ο όρος ανάγκη περιγράφει ένα δυσάρεστο συναίσθημα έλλειψης. Εσείς κάνατε τον εμβολιασμό υποχρεωτικό. Το υποχρεωτικό δεν είναι ανάγκη. Αναγκαίο και ανάγκη όμως είναι να έχει η Ελλάδα ΜΕΘ, να έχει γιατρούς, να έχει φάρμακα, να έχει πρωτοβάθμια περίθαλψη. Μου αρέσει που έφερε ως παράδειγμα τους καθολικού ιερείς. Να σας θυμίσω κ. πρωθυπουργέ ότι οι καθολικοί ιερείς όταν αμάρταιναν αυτομαστιγώνονταν. Εσείς έχετε αλλάξει τους όρους και τις έννοιες και τελικά μαστιγώνετε την αλήθεια, τη γλώσσα, τη λογική, τον λαό. Αυτά λοιπόν πρέπει να σταματήσουν.

Κύριοι συνάδελφοι, δεν υπάρχουν παρά μόνο δύο δυνάμεις στον κόσμο. Το σπαθί και το πνεύμα. Σε βάθος χρόνου το σπαθί νικιέται από το πνεύμα πάντα. Η κυβέρνηση σήμερα διάλεξε το σπαθί.

Διάβασα το βιβλίο του κ. Τσιβιζά, αναφέρεται στον κορωναϊό. Στην σελίδα 14 λέει «θα εξαπολύσουμε πολλούς ιούς στον πλανήτη των ανθρώπων, να μπουν στις μύτες και τα στόματά τους». Στην σελίδα 16 λέει «θα επιτεθούμε με μανία για να πάθουν πνευμονία». Στην σελίδα 20 λέει «όταν φτάσετε στην ανθρώπινη κοινότητα δώστε προτεραιότητα στους παππούδες και τις γιαγιάδες, φορούν γυαλιά, έχουν άσπρα μαλλιά και είναι μεγάλοι σε ηλικία και τους αρέσει να αγκαλιάζουν τα εγγόνια τους». Δηλαδή τι λέει; Να απομονώσουμε τα παιδιά μας από τους παππούδες και τις γιαγιάδες; Τι κάνετε στις αθώες ψυχούλες κ. Πλεύρη; Δεν ντρέπεστε; Να μην αγκαλιάζουν τα παιδιά οι παππούδες; Και εδώ στο ίδιο βιβλίο έχει φωτογραφία του κ. Τριβιζά με τον κ. Τσιόδρα μαζί. Είναι απάνθρωπο αυτό!

Κύριοι της ΝΔ έχετε διαπράξει μία ύβρι και θα έρθει η νέμεσις στις εκλογές με αυτά που κάνετε. Διολισθαίνετε στον αυταρχισμό μέσω της ανικανότητας σας. Είστε ανίκανοι να πείσετε, να οργανώσετε, να σώσετε και είστε ικανοί μόνο να αναγκάζετε, να επιβάλετε και να τιμωρείτε τον Έλληνα. Μία αγγλική παροιμία λέει «μπορείς να οδηγήσεις το άλογο στο νερό αλλά δεν μπορείς να το αναγκάσεις να πιει». Με τον εξαναγκασμό δεν θα πείσετε κανένα. Η δράση φέρνει αντίδραση. Εμείς όμως πάντα μιλάμε με επιχειρήματα. Και αναφέρω χαρακτηριστικά αυτό που είχε πεί ο κ. Κικίλιας, ο δικός σας υπουργός υγείας, στις 27/11/2020: Το εμβόλιο δεν θα είναι υποχρεωτικό γιατί αυτό είναι αντισυνταγματικό. Και αναρωτιέμαι τι άλλαξε από τότε που το είπε αυτό ο κ. Κικίλιας. Κύριοι κάνετε λάθος. Πάρτε τώρα πίσω το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Δεν θα οδηγήσει τον κόσμο στην πειθώ.

Πρώτη φορά στην ιστορία του κράτους, δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση εκδικείται τον λαό με νόμο. Κατά παράβαση τη αρχής της διάκρισης των εξουσιών ασκεί δικαιοδοτικά καθήκοντα και επιβάλλει ποινή χωρίς να δίνει στον πολίτη το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της προηγούμενης ακρόασης.

Τι κάνετε ακριβώς; εκδικείστε τους πατεράδες και τους παππούδες μας; Είναι παράνομοι δηλαδή όσοι άνω των 60 ετών δεν έχουν εμβολιαστεί; Θα τους διώκετε επιβάλλοντας πρόστιμο 100 ευρώ / μήνα; Μην γελάτε κ. Πλεύρη γιατί πριν μερικά χρόνια λέγατε άλλα και για την υγεία και για την οικονομία και τις Πρέσπες και για πολλά θέματα. Σήμερα βεβαίως λέτε άλλα. Και αυτή είναι η διαφορά μας. Εμείς ό,τι λέμε το εννοούμε και θα το επιβάλουμε δια δημοκρατικών διαδικασιών.

Και αφού βάζετε πρόστιμο 100 ευρώ στους συνταξιούχους γιατί δεν προχωράτε σε ελαφρύνσεις τουλάχιστον σε όσους δεν έχετε ακόμα αποδώσετε τις συντάξεις; Να μην πληρώνουν ούτε εφορία, ουτε ρεύμα, ούτε τηλέφωνο, ούτε ένφια μέχρι να βγει η σύνταξη. Επιπλέον να πληρώνει το κράτος 100 ευρώ / μηνα για κάθε σύνταξη που δεν εκδίδει. Έτσι τιμάτε εσείς τα υπερήφανα γηρατειά;

Και επιτέλους κάντε ένα συνταγματικό δικαστήριο. Αφήστε την πλάκα με τους συνταγματολόγους. Αφού δεν έχουμε συνταγματικό δικαστήριο τι είδους συνταγματολόγοι είναι αυτοί; Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν υπάρχει μια ενιαία αρχή δικαστική, που να ελέγχει την αντισυνταγματικότητα των νόμων.

Πατάξτε το άδικο κράτος. Και θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Όσοι χρωστούν τον ΕΦΚΑ δεν είναι ασφαλισμένοι. Δεν έχουν παροχή. Τα χρέη όμως τοκίζονται κανονικά.

Κύριοι της ΝΔ είστε εκδικητικοί. Αλλά όπως έλεγε ο Κομφούκιος, προτού ξεκινήσεις ένα ταξίδι εκδίκησης σκάψε δυο τάφους. Σήμερα λοιπόν εσείς σκάψατε τον πολιτικό σας τάφο. Βάλατε την ταφόπλακα στο μέλλον της δικής σας παράταξης.

Σήμερα ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είπε ότι κάθε μέρα χάνονται 100 ζωές γιατί δεν υπάρχουν ΜΕΘ!!! Είπε μάλιστα ότι οι γιατροί δεν έχουν πάρει υπερωρίες εδώ και 6 μήνες. Κατά τα άλλα βγαίνετε και λέτε ότι όλοι πάνε καλά!!

Δεν έχετε πείσει κανέναν γιατί λέτε ψέματα:

-Κάνατε τους πολιτικούς γιατρούς και τους γιατρούς πολιτικούς.

-Διώξατε τους δήθεν επιτυχημένους πολιτικούς, υπουργούς, υφυπουργούς, αξιωματούχους.

-Φτιάξατε νέα επιτροπή ενώ υπάρχει άλλη.

-Το ΕΣΥ καταρρέει με ανθρώπους να «ντανιάζονται» -όπως λένε οι επιστήμονές σας- στα νοσοκομεία.

-Τεκμηριώνετα πλέον ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν, ενώ ο πρωθυπουργός μας έλεγε πριν από ένα μήνα ότι με το εμβόλιο θα τελειώσει ο ιός. Και τώρα μιλά για πανδημία των ανεμβολίαστων.

Και επειδή πολλοί από εσάς εξακολουθούν να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν θα σας δώσω παραδείγματα:

-ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΣ στον ΑΝΤ1 «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ»: «Σε κάθε εφημερία στις 50 εισαγωγές 10 – 11 είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Η εικόνα που πάει να δημιουργήσει το σύστημα ότι είναι άτρωτοι οι εμβολιασμένοι και ότι επανήλθαμε στην κανονικότητα είναι λάθος». Δικός σας επιστήμονας το λέει αυτό.

-ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ στον ΣΚΑΪ «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ»: «Αυτή τη στιγμή έχουμε ντάνιασμα ανθρώπων στις εντατικές. Καθημερινά εδώ και αρκετές εβδομάδες».

-ΠΑΓΩΝΗ στον ΣΚΑΪ «ΣΗΜΕΡΑ»: «Δεν χρειάζονταν 15 επιτροπές. Μία επιτροπή από 7 άτομα και να τελειώνει η ιστορία». Δικοί σας επιστήμονες τα λένε αυτά και δεν έχει παρέμβει ακόμα εισαγγελέας.

-ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ είπε στις 25/11/2021: «Κάποια στιγμή στο Ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο πρέπει να βάλουμε και τις θεραπευτικές επιλογές. Έχουν ελεγχθεί και έχουν εγκριθεί 8 – 9 θεραπείες και είναι διαθέσιμες για όποια κυβέρνηση θελήσει».

-Δ/ΝΤΗΣ του Π.Ο.Υ. ΤΕΝΤΡΟΣ ΓΚΕΜΠΡΕΓΕΣΟΥΣ: «Είναι ψευδής η αίσθηση της ασφάλειας ότι τα εμβόλια τελείωσαν την πανδημία και οι εμβολιασμένοι δεν χρειάζονται προφυλάξεις».

-ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΤΕΡΧΕΣ σε ελληνικοκαναλι: «Οι ευρωβουλευτές δεν έλαβαν τις πλήρεις συμβάσεις για τα εμβόλια της ΕΕ. Σοκαριστήκαμε με τους «κρυφούς όρους» που περιείχαν τα συμβόλαια».

-Ο κ. Μητράκης πρόσφατα είπε ότι ο covid δεν κολλά στους παράνομους μετανάστες που ζουν στις δομές!

-Σήμερα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αναφέρει ότι στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ και την ΣΩΤΗΡΙΑ αυξάνονται συνεχώς οι νοσηλευόμενοι αλλοδαποί.

Όλη η Ευρώπη κύριοι βρίσκεται υπό τρομοκρατία. Ξαναζούμε την εποχή των Ιακωβίνων. Χρησιμοποιείτε την βία προκειμένου να οικοδομήσετε τη νέα κοινωνική τάξη. Οι Ιακωβίνοι εκτελούσαν ανθρώπους τότε, σήμερα οι Ευρωπαίοι πολιτικοί εκτελούν ελευθερίες. Η Ε.Ε. είναι σε εκτροπή και εμείς αυτή την Ευρώπη δεν την θέλουμε. Θέλουμε την Ευρώπη των αξιων, των εθνών, των λαών. Και το λέω αυτό γιατί στην Γερμανία, ο στρατηγός ΚάρστενΜπρόϊερ έχει τεθεί επικεφαλής της ομάδας αντιμετώπισης της πανδημίας. Στην Ιταλία βετεράνος στρατηγός του Αφγανιστάν εχει οριστεί από την κυβέρνηση για να προωθήσει την εκστρατεία εμβολιασμού σε όλη τη χώρα. Στην Πορτογαλία ο αντιναύαρχος Ενρίκε ντε Γκουβέϊα ε Μέλο είναι επικεφαλής της ομάδας εμβολιασμού. Στην Ρουμανία σούπερ μάρκετ γερμανικών συμφερόντων έχει συρματόπλεγμα για να διαχωρίζει τους εμβολιασμένους από τους ανεμβολίαστους.  Πού πηγαίνει αυτή η Ευρώπη;;!!!

Κλείνοντας καλώ την βουλή να ψηφίσει την αίτηση αντισυνταγματικότητας που καταθέσαμε. Να την ψηφίσουν όσοι βουλευτές σέβονται τους εαυτούς τους και το αξίωμά τους. ΄Όπως είχε πεί ο ΑΓ. Ιωάννης ο Χρυσόστομος, οι ισχυροί θεωρούν αυτονόητο να αδικούν τους πιο αδύνατους, όπως τα ψάρια στην θάλασσα που το μεγάλο τρώει το μικρό. Αλλά εδώ κύριοι μιλάμε για ανθρώπους. Και απέναντί τους δεν είστε ισχυροί αλλά αιρετοί! Και δυστυχώς όπως αποδεικνύεται είστε ικανοί μόνο για τον έλεγχο των ΜΜΕ και πια δεν είστε ούτε αρεστοί ούτε άριστοι.

Προηγούμενο άρθροΧωρίς ρεύμα αύριο περιοχές της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΚατακεραύνωσε τον Μητσοτάκη ο καθηγητής Βαθιώτης! Χαρακτήρισε τους Έλληνες ως βρεφοποιημένους πολίτες και πολιτικό παιδεραστή τον Πρωθυπουργό – HXHTIKO Focus FM