Κ. Βελόπουλος: «Σωστή η δήλωση Ιερώνυμου για το Ισλάμ» // «Δεν είναι όλοι οι Μουσουλμάνοι τρομοκράτες, αλλά όλοι οι τρομοκράτες είναι Μουσουλμάνοι».

«Bγήκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και έκανε μια κορυφαία δήλωση και μπράβο του. Έπεσαν να τον φάνε. Τι είπε; Ότι το Ισλάμ είναι πολιτικοθρησκευτική έκφανση και όχι θρησκεία.» δήλωσε μιλώντας στον ρ/σ Focus 103.6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. «Το ακραίο Ισλάμ φυσικά δεν αφορά τους Έλληνες μουσουλμάνους» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος. «Δεν είναι όλοι οι Μουσουλμάνοι τρομοκράτες, αλλά όλοι οι τρομοκράτες είναι Μουσουλμάνοι» τόνισε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής και αναφερόμενος στο πιστοποιητικό εμβολιασμού που πρότεινε ο Κ. Μητσοτάκης, είπε χαρακτηριστικά: «Είπα στον πρωθυπουργό στην Βουλή πριν λίγες μέρες να κάνει δημοψήφισμα για την πιστοποίηση του εμβολίου ή για το εμβόλιο και αυτός μαθαίνω σκέφτεται να κάνει δημοψήφισμα με το ερώτημα… “θέλετε πόλεμο με την Τουρκία ή διάλογο”; Και στο βάθος …εκλογές.».

«Ετοιμάζει το δημοψήφισμα για να πάμε σε εκλογές και Χάγη αργότερα για να τα χάσουμε όλα» σημείωσε ο κ. Βελόπουλος. «Και εγώ ρωτώ, γιατί να κάνω διάλογο με την Τουρκία τώρα που η Αμερική είναι ακέφαλη; Γιατί να κάνω διάλογο με την Τουρκία όταν βλέπω ότι οι Γερμανοί φίλοι του κ. Μητσοτάκη επιλέγουν έναν φιλότουρκο; Όταν οι Γερμανοί τρομοκρατημένοι από την άνοδο του Σαλβίνι πιέζουν τα ιταλικά κόμματα να εκλέξουν κυβέρνηση για να μη πάνε σε εκλογές και πάρει 50% ο Σαλβίνι; Δεν υπάρχει Ευρώπη, είναι γερμανική.» ανέφερε.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξή του στον παρακάτω σύνδεσμο: