Κ. Βελόπουλος για τροπολογία Κασιδιάρη: Θεωρώ αντισυνταγματικό το ν/σ – Τα όργανα του κόμματος συνεδριάζουν τη Δευτέρα και θα αποφασίσουμε συλλογικά

«Θεωρώ αντισυνταγματικό το ν/σ» είπε μιλώντας σήμερα στον Focus FM 103.6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφερόμενος στην τροπολογία για το κόμμα Κασιδιάρη.

Όπως τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος: «Τα όργανα του κόμματος συνεδριάζουν τη Δευτέρα. θα δούμε τα περί συνταγματικότητας της κυβερνητικής διάταξης και θα αποφασίσουμε συλλογικά. Άλλο να διαφωνώ με τους Ναζί και να θέλω να εξαφανιστούν από προσώπου γης και άλλο να στερώ το δικαίωμα από τον Ελληνικό λαό να επιλέξει», διευκρίνισε.

«Η Δημοκρατία δεν πρέπει να φοβάται κανέναν» σημείωσε.

Σε άλλο σημείο της εκπομπής αναρωτήθηκε: «Πώς είναι δυνατόν το σύστημα που τάχα φοβάται κάποιον για τον οποίο ετοιμάζει τροπολογία εναντίον του, να τον αφήνει να υπάρχει 3,5 χρόνια… να κάνει διαγγέλματα από τις φυλακές. Γιατί τον αφήνατε να βγαίνει στα Social media και να λοιδορεί μόνον εμάς, την Ελληνική Λύση;. Να λέει ότι θέλει, να κάνει ότι θέλει;. Τώρα αποφασίσατε πως είναι εγκληματική οργάνωση; Τον χρησιμοποίησαν και τώρα του λένε δεν θα κατεβείς» είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε εδώ:

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΑσέλγεια σε 4χρονο: Συγκλονιστικά στοιχεία για την κακοποίησή του
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη – Ζέρβας: «Ναι» στη μετονομασία κεντρικής οδού σε Λεωφόρο Εβραίων Μαρτύρων