Κ. Βελόπουλος για τη συνέντευξη Μητσοτάκη : Δεν ανακοίνωσε ούτε μία παραίτηση για την «πολιτική ευθύνη» που ανέλαβε, όπως ο ίδιος πρέσβευε το 2018

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


Ο πρωθυπουργός απέδειξε για άλλη μια φορά ότι προτάσσει την πολιτική του επιβίωση έναντι της προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος και της εθνικής ασφάλειας.

Εκτός τόπου και χρόνου, ανέπτυξε εκ νέου θεωρίες συνωμοσίας και διχασμού αντί να ενώσει τους Έλληνες σε μία κοινή εθνική προσπάθεια: «Συνωμοσιολόγοι» όσοι αντιδρούν στις ανεμογεννήτριες εντός καμμένων εκτάσεων, «ψεκασμένοι» όσοι διατηρούν επιφυλάξεις για τα εμβόλια, «τζαμπατζήδες» όσοι απαιτούν ενισχύσεις για τα καθολικά κλεισίματα της κυβέρνησης, «γραφικοί» (πλέον) όσοι αντιδρούν για τις Πρέσπες κλπ.

Λησμόνησε τους ήρωες που έχασαν την ζωή τους μαχόμενοι την πύρινη λαίλαπα, για να προωθήσει το πολιτικό του αφήγημα περί «επιτυχίας των εκκενώσεων».

Δεν ανακοίνωσε ούτε μία παραίτηση για την «πολιτική ευθύνη» που ανέλαβε, όπως ο ίδιος πρέσβευε το 2018, επιρρίπτοντας παράλληλα ευθύνες μέχρι και στα πεύκα που κάηκαν, συγκαλύπτοντας έτσι φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς του εγκλήματος των πυρκαγιών. Για να καλύψει την ανεπάρκεια της κυβέρνησης του, άφησε ακάλυπτη την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Δυστυχώς αυτό που θα μείνει ως θλιβερή ανάμνηση της κυβέρνησης του, θα είναι η πρωτοφανής εθνική καταστροφή της ελληνικής γης και όχι τα SMS του 112.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΚΚΕ: Μάταια ο πρωθυπουργός αναζητεί συγχωροχάρτι
Επόμενο άρθροΚαιρός: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο αύριο – Θερμοκρασίες σε μικρή πτώση