Κ. Βελόπουλος για αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ περί καύσωνα: Οι άνθρωποι που δεν πατούν στο Κοινοβούλιο, μάλωναν για το εάν η Δευτέρα θα κηρυχθεί αργία // HXHTIKO-Focus FM

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε σήμερα στον Focus FM 103.6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Μίλησε για «γελοιότητα Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ» όσον αφορά την αντιπαράθεση που ακολούθησε μετά την πρόταση Τσίπρα να κηρυχθεί αργία η σημερινή Δευτέρα, λόγω καύσωνα. «Οι άνθρωποι που οδήγησαν στην πτώχευση μια ολόκληρη χώρα, μάλωναν την Παρασκευή και το Σάββατο για το αν η Δευτέρα θα είναι αργία» σημείωσε ο κ. Βελόπουλος τονίζοντας ότι «οι  άνθρωποι που δεν πατούν στο Κοινοβούλιο και πληρώνονται κανονικά, μάλωναν για το αν η Δευτέρα θα είναι αργία!».

Αναφέρθηκε επίσης στο έργο του μετρό της Θεσσαλονίκης λέγοντας ότι «γίνεται τεράστιο έγκλημα» στο σταθμό Βενιζέλου. Αντί να έχουμε τη βυζαντινή πόλη που ανακαλύφθηκε ως κολώνα πολιτισμικής παρουσιάσεως, πάμε και την καταστρέφουμε. Ντροπή!, είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη:

Προηγούμενο άρθροΠαρατείνεται ως το πρωί της Τετάρτης η απαγόρευση κυκλοφορίας στο Σέιχ Σου και τη δασική έκταση Ωραιοκάστρου
Επόμενο άρθρο«Focus 8-11» με τον Στέφανο Δαμιανίδη. Ακούστε τις σημερινές συνεντεύξεις