«Είναι τόσο επιπόλαιοι που γίνονται πραγματικά επικίνδυνοι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίζουν με τη “φωτιά” στη Θράκη όλοι τους». » τόνισε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Φίλης κάνει παρόμοια δήλωση, είναι υπότροπος για εθνικές, λεκτικές προδοτικές αναφορές. Η μία ήταν με συνωστισμό και με τη σφαγή των Ποντίων σε σχέση με την Γενοκτονία και η δεύτερη τώρα που ήρθε με την “τουρκική μειονότητα”.» υπογράμμισε.

Ο κ. Βελόπουλος, συνοδεία υποψηφίων Βουλευτών και στελεχών του κόμματος, παραχώρησε χθες το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Ιουνίου, συνέντευξη τύπου σε ξενοδοχείο της πόλης, αναλύοντας τις πολιτικές θέσεις του κόμματος και σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

«Πριν λίγο κάναμε μια βόλτα στο Αγρινιο !Ο κόσμος απίστευτος !Μας σταματούσε και μας έλεγε ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΊ ΣΑΣ! Εμείς πηγαίνουμε στον κόσμο, εμείς μιλάμε μαζί του και δεν φοβόμαστε!», σχολίασε στον προσωπικο του λογαριασμό στο twitter, o Kυριάκος Βελόπουλος.

Δείτε τη συνέντευξη του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στο Αγρίνιο:

 

Προηγούμενο άρθροΔ. Κουτσούμπας: «Το βήμα της 21ης Μαίου να γίνει τώρα άλμα!»
Επόμενο άρθροΑλαντίν: Το “Πλουσιότερο” ΑΙ Του Κόσμου // Κ.Ελευθερίου