«Κουμανταδόρο της Θεσσαλίας» χαρακτήρισε στον Focus fM o πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, τον επιχειρηματία που ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του στη Λάρισα, επειδή φέρεται να του ζήτησε να τερματίσουν τον γάμο τους.

«Μαθαίνω ότι έχει και σχέση, δεν ξέρω, με τον κύριο Πιερρακάκη με κάτι φωτοβολταϊκά πάρκα. Περιμένω να το διαψεύσει, γιατί καταγγέλθηκε χθες. Σκότωσε τη γυναίκα του στο ξύλο. Και από τα κανάλια, “άκρα του τάφου σιωπή”. Εάν αυτός ο κύριος ήταν κάποιος τυχαίος και δεν μπαινόβγαινε στο Μαξίμου  ότι ώρα ήθελε, θα ήταν πρώτο θέμα σε όλα τα δελτία. Όμως υπάρχει και ένα άλλο θέμα, που και αυτό θάφτηκε. Κύκλωμα στην Αθήνα εκβιαστών εφοριακών λογιστών, με κορυφαίο στέλεχος που μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου. Αυτό δεν είναι κράτος, είναι κόζα νόστρα, είναι μαφία, είναι οικογενειακή επιχείρηση. Και αυτή η οικογένεια, κατάφερε το κράτος αυτό να το αλώσει από παντού», συμπλήρωσε.

«Έτσι λειτουργεί η νέα Δημοκρατία του κυρίου Μητσοτάκη, με εκβιασμούς. Και επιχειρούν με κάθε τρόπο και μέσο, να με φιμώσουν. Αν νομίζουν ότι  θα γονατίσω, δεν γονατίζω, γιατί εκβιασμούς δεν δεχόμαστε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ακούστε όλη την εκπομπή του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου εδώ:

Προηγούμενο άρθροΣτον τελικό του «Los Cabos» αύριο ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Επόμενο άρθροΚαβάλα:Βούλγαρος υπέστειλε την ελληνική σημαία στο λιμάνι και ανέβασε σημαία της χώρας του-Φώναζε «εδώ είναι Βουλγαρία»