Βεβαιότητα για έδρα στη Μαγνησία.

Στον Βόλο βρέθηκε χθες ο προεδρος της ελληνικής λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος στα πλαίσια περιοδείας που πραγματοποιεί στην περιφέρεια ενόψει και των εθνικών εκλογών.

Ο κ. Βελόπουλος, συνοδευόμενος από τους συνεργατες του και τους πιθανότερους υποψήφιους βουλευτές σε επίπεδο Μαγνησίας, πραγματοποίησε επίσκεψη στη λαϊκή αγορά του Βόλου όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολίτες και εμπόρους.

Στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο παρκ.

Ο προεδρος της ελληνικής λύσης παρουσίασε τις βασικές αρχές του κόμματος δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι δεν θα προβεί στη σύμπραξη κυβερνητικής συνεργασίας με κανένα κόμμα. «Ο λαός δεν έχει ανάγκη από συγκυβέρνηση, αλλά από κυβέρνηση. Και αυτό ακριβώς ζητάμε να μας εμπιστευτεί ο κόσμος για να κυβερνήσουμε» τόνισε.

Ο ίδιος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία αποκαλώντας την τη χειρότερη κυβέρνηση από την οποία έχει περάσει ποτέ η χώρα και αναφέρθηκε σε μία σειρά σκανδάλων που στιγμάτισε την τετραετία. Τα πυρά του έριξε ακόμη και στην αξιωματική αντιπολίτευση και στο ΠΑΣΟΚ. Για τον Αλ. Τσίπρα ανέφερε ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει ανάγκη από ένα «καλό παιδί» , όπως ανέφερε ο ίδιος χθες, αλλά από ένα αποτελεσματικό παιδί.

Κυκλωμένος από τους πιο πιθανούς υποψηφίους του που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης, ο κ. Βελόπουλος έδειξε τη σιγουριά του για την ανάδειξη βουλευτικής έδρας στον Νομό Μαγνησίας. «Η Ελληνική Λύση είναι κόμμα της επαρχίας και όχι των Αθηνών», είπε και πρόσθεσε ότι ο λαός της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας πρέπει να αντιληφθεί πως για την Αθήνα, αυτή η περιοχή είναι μια ξεχασμένη Ελλάδα. Αναφέρθηκε, επίσης και στο θέμα του Περιφερειακού του Βόλου ενώ είπε ότι είναι απαράδεκτο ο ορεινός όγκος της Μαγνησίας να μην έχει πραγματική πρόσβαση στη θάλασσα.

Ερωτηθείς για τους υποψήφιους βουλευτές της Ελληνικής Λύσης, ο κ. Βελόπουλος είπε ότι η ανακοίνωση των υποψηφίων γίνεται και επίσημα με την προκήρυξη των εκλογών ενώ ανέφερε πως επικρατέστερα ονόματα είναι αυτοί που βρέθηκαν σήμερα στο πλευρό του. Ετσι λοιπόν, εκτός απροόπτου το ψηφοδέλτιο θα απαρτίζουν οι κ.κ. Γιώργος Αρμέντζιος, Αγγελος Αγραφιώτης, Αθανασία Μαριτσούδη, Ειρήνη Αλεξίου, Παύλος Μαρκάκης, Ευάγγελος Βαϊράμης και Μάγδα Παπαρέκη.

 

Προηγούμενο άρθροΜαζική έξοδος για το Πάσχα – Πάνω από 570.000 οχήματα πέρασαν από τα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη 54χρονος για την φωτιά στο Σφηνάρι Κισσάμου