Για «ιατροφασιστικό τρόπο» διαχείρισης της πανδημίας κατηγόρησε την κυβέρνηση μιλώντας στον Focus FM και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

«Είμαστε σε πόλεμο όχι με τον αόρατο εχθρό, αλλά με το ιατροφασιστικό καθεστώς της Νέας Δικτατορίας, η οποία εκτελεί τις μισάνθρωπες εντολές της παγκόσμιας Ελίτ…. Προβλέπω ότι με το “σύνδρομο του βραστού βατράχου” θα πάμε και σε rapid test για σούπερ μάρκετ και για όλα τα υπόλοιπα» σημείωσε προσθέτοντας ότι «αυτός ο ανίερος και ολοκληρωτικός πόλεμος που διεξάγεται εναντίων των ανεμβολίαστων Ελλήνων θα συνεχιστεί και θα επιδεινωθεί».

«Είναι λυσσασμένοι, δεν θα σταματήσουν, εάν δεν ολοκληρώσουν την επίθεσή τους. Θα μας αποκλείσουν από παντού, δεν πρέπει να φοβηθούμε τίποτα. Αξίζει όσο τίποτε άλλο να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας, την ψυχή μας, τη συνείδησή μας»,ανέφερε ο κ. Βαθιώτης.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή από το να δεις τους προδότες της πατρίδας σου και τους αργυρώνητους δημοσιογράφους, αλλά και τους τυφλωμένους ή συνεννοημένους γιατρούς και κληρικούς να ξεγυμνώνονται, δείχνοντας το ναζιστικό τους πρόσωπο. Έχουν ήδη γελοιοποιηθεί», κατέληξε.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξή του:

Προηγούμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: Η επιβολή οποιασδήποτε μορφής περιορισμού στην είσοδο των Ορθοδόξων στους Ιερούς Ναούς, συνιστά παραβίαση του βασικού θεολογικού υποβάθρου της Ορθοδοξίας
Επόμενο άρθροΣιβηρία: Συντριβή ρωσικού Antonov-12 κατά την προσγείωση