«Χορεύουμε εδώ και πολύ καιρό ένα σαδομαζοχιστικό τανγκό» είπε χαρακτηριστικά για τα όσα βιώνουν οι πολίτες από το ξέσπασμα της πανδημίας ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης. Σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση τόνισε ότι «μας μεταμόρφωσαν σε πειραματόζωα» προσθέτοντας ότι «ο σαδιστής και ο μαζοχιστής έχουν ένα κοινό, το κενό του εαυτού τους, δεν είναι ελεύθεροι… ο σαδιστής δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον εξουσιαζόμενο και ο μαζοχιστής δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον εξουσιαστή. (…)».

«Έχουμε το σύνδρομο του κακοποιημένου πολίτη ο οποίος δύο χρόνια παρακολουθεί με σταυρωμένα τα χέρια όλα τα μαρτύρια που υφίσταται από τους κυβερνήτες και τους υγειονομικούς διαχειριστές», υπογράμμισε.

Σχετικά με τις ανακοινώσεις Πλεύρη περί των νέων μέτρων, αναρωτήθηκε «εφόσον έχουμε μπει σε αυτή τη νέα εποχή πρωτοφανούς ελέγχου του πολίτη με απάνθρωπες απαγορεύσεις και προσβολή της αξίας του ανθρώπου, μήπως τα νέα μέτρα είναι μια απατηλή ηλιοφάνεια πριν από τη νέα καταιγίδα;».

«Μήπως, μέσα από το μήνυμα χαλάρωσης, επιδιώκεται η ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης, ώστε να πάμε σε νέα λοκντάουν; (…) Μήπως ο χαλαρωτικός ελιγμός αποσκοπεί στο να ασκηθεί ψυχική πίεση στους ανεμβολίαστους, οι οποίοι βλέποντας την προνομιακή μεταχείριση των εμβολιασμένων, θα ζηλέψουν και άρα θα σπεύσουν για εμβολιασμό;» είπε ο κ. Βαθιώτης συμπληρώνοντας ότι  «όλα δείχνουν ότι πρόκειται περί πολιτικής και όχι περί ιατρικής αποφάσεως».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, σημείωσε ότι «η τρίτη δόση είναι η απόλυτη ομολογία ότι θα εμβόλια είναι πειραματικά. (…) Όταν ξεκίνησε ο εμβολιασμός, κανένας πολίτης δεν ήξερε πόσες ακριβώς δόσεις θα χρειαστούν, για ποια έγκυρη συναίνεση σε ιατρική πράξη μπορούμε να μιλήσουμε;».

Σε αναφορά του στο Άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα που αφορά τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, δήλωσε ότι «στη νέα διάταξη πρόσθεσαν τη δημόσια υγεία» εξηγώντας ότι θα κρίνονται ψευδείς οι ειδήσεις που είναι ικανές να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στη δημόσια υγεία .

«Θέλουν να φυλάξουν τα δικά τους νώτα και να αμυνθούν έναντι των φορέων της αλήθειας (…) Τους ενοχλούμε», κατέληξε ο κ. Βαθιώτης.

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΠαράσυρση πεζής στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΒουλή: Κυρώθηκε με 191 ψήφους υπέρ η Ελληνογαλλική Αμυντική Συμφωνία