Κ. Μητσοτάκης για Τέμπη: Αισθάνομαι πολύ βαριά την ευθύνη

Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις κάλπες της 21ης Μαΐου, στη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και την τραγωδία των Τεμπών που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Αισθάνομαι πολύ βαριά την ευθύνη για αυτό που έγινε στα Τέμπη» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως «ανέλαβα το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί».

Ο πρωθυπουργός έκανε μία ανασκόπηση στα πεπραγμένα της θητείας της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ανέφερε πως οι κάλπες της 21ης Μαΐου είναι εξαιρετικά κρίσιμες για το μέλλον της χώρας.

«Κάθε προεκλογική περίοδος έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Είναι μια κάλπη εξαιρετικά κρίσιμη. Πιστεύω ότι παρά τις δυσκολίες πετύχαμε πολλά και το ερώτημα είναι αν θα πάμε μπροστά ή θα κυλήσουμε πίσω».

Τόνισε, δε, ότι «η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες, κυρίως από την εισαγόμενη ακρίβεια, και δικό μου χρέος και της κυβέρνησης είναι να στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες που δοκιμάζονται από ένα φαινόμενο που είχαμε να δούμε πολλές δεκαετίες σε αυτή την έκταση».

Προηγούμενο άρθρο“Ονειροπαρμένος” – Γιώργος Γιαννόπουλος στον Focus FM 103.6
Επόμενο άρθροΕΟΦ: Προσοχή σε κρέμα για μύκητες