«Οι εκλογές της 21ης Μαΐου, θα έχουν διπλή σημασία για τη σιγουριά, για την προοπτική που έχει σήμερα ανάγκη η Ελλάδα», τόνισε  από τη Ρόδο ο πρωθυπουργός. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πρόγραμμα της ΝΔ για τη δίκαιη Ελλάδα και υπογράμμισε τη σημασία της αξιολόγησης «παντού και για όλους».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  έκανε ειδική αναφορά στα ελληνοτουρκικά και την αποτρεπτική ισχύ της χώρας.«Εθνικοί στόχοι είναι και αυτοί που θέσαμε το 2019 και τώρα είναι πραγματικότητα για το μεταναστευτικό και την ενίσχυση της εθνικής μας άμυνας», πρόσθεσε.

Το αποτέλεσμα της δικής μας κάλπης θα είναι ένα μήνυμα και προς την άλλη πλευρά», τόνισε υπογραμμίζοντας τη σημασία ύπαρξης  αξιόπιστης κυβέρνησης που να μπορεί να  χειριστεί αποτελεσματικά, τα πιεστικά γεωπολιτικά ζητήματα που θα

Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίθεση στη Χαριλάου Τρικούπη λέγοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη, δυστυχώς, έχει μετατραπεί σε αταίριαστο εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ παρασύροντας την παράταξή του σε ένα τυφλό μέτωπο κατά της ΝΔ. Έχω πει μερικές φορές ότι όλοι είναι ενωμένοι σε κάτι: στο να μην είμαστε εμείς κυβέρνηση και να μην είναι ο Μητσοτάκης Πρωθυπουργός, αυτό όμως δεν συνιστά εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης».

Προηγούμενο άρθροΗχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα Κ. Βελόπουλου προς Ράμα:«Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος!»
Επόμενο άρθροA.Τσίπρας: «O κ.Μητσοτάκης προσπάθησε να φτιάξει ένα καθεστώς.Μια αυταρχική δημοκρατία»