Προτροπή σε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν απηύθυνε από το νέο εμβολιαστικό κέντρο στα Ιωάννινα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινώντας την επίσκεψή του στο νομό.

Συγκεκριμένα, μετά την έξοδό του από το εμβολιαστικό κέντρο ο πρωθυπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Με μία μικρή καθυστέρηση, δυστυχώς λόγω καιρού, φτάσαμε στα Γιάννενα. Δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε την επίσκεψή μας στην Χρυσοβίτσα καθώς δεν είχαμε τον χρόνο να την επισκεφτούμε. Είναι σημαντικό όμως το γεγονός ότι ένα έργο αγροτικής οδοποιίας, το οποίο ξέρω ότι εκκρεμούσε εδώ και πολύ καιρό, έχει ενταχθεί και θα ολοκληρωθεί και ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω αυτή την επίσκεψη όταν μπορέσω να έρθω και πάλι στα Γιάννενα.

Επισκεφτήκαμε το ΜΕΓΑ εμβολιαστικό κέντρο, το οποίο όπως γνωρίζετε οργανώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και θα αρχίσει να λειτουργεί από την επόμενη εβδομάδα. Μία σημαντική υποδομή η οποία προστίθεται στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

Παραπάνω από 110.000 εμβολιασμοί έχουν ήδη γίνει στα Γιάννενα, 7,2 εκατομμύρια εμβολιασμοί έχουν γίνει σε όλη τη χώρα. Η Επιχείρηση “Ελευθερία” προχωρά με μεγάλη ταχύτητα και με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Εξακολουθούμε να κινούμαστε περίπου στους 100.000 εμβολιασμούς σε ημερήσια βάση.

Όμως το σημαντικό από δω και στο εξής είναι να πείσουμε όλους τους συμπολίτες μας, καθώς η πλατφόρμα πια έχει ανοίξει για όλες τις ηλικίες, να σπεύσουν και να εμβολιαστούν. Ειδικά η νεολαία μας, η οποία πια έχει τη δυνατότητα να εμβολιαστεί. Πρέπει να το κάνει και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί σε αυτήν την πρόκληση, προκειμένου να μπορέσουν και οι νέοι μας να ανακτήσουν πλήρως την ελευθερία τους, να κάνουν ένα ξέγνοιαστο και χαλαρό καλοκαίρι. Και είμαι σίγουρος ότι θα δούμε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή στην πλατφόρμα του εμβολιασμού.

Έχουμε πια στη διάθεσή μας όλα τα εμβόλια τα οποία χρειαζόμαστε έτσι ώστε να εμβολιάσουμε όσους συμπολίτες μας το επιθυμούν και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει.

Ευχαριστώ πολύ”.

Προηγούμενο άρθροΗΧΗΤΙΚΟ: Οι καθυστερήσεις στις πύλες εισόδου της χώρας καταστρέφουν τον τουρισμό – Οι επισκέπτες επιστρέφουν πίσω
Επόμενο άρθροΕξιχνιάστηκε απάτη σε περιοχή της Πτολεμαΐδας – Συμβουλές από την ΕΛ.ΑΣ.