«Το γνωρίζετε κι εσείς ότι αν σήμερα δεν είχαμε την κάλπη της απλής αναλογικής, θα ήμασταν ήδη κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία. Αυτό λοιπόν το οποίο δεν έγινε πράξη στις εκλογές της 21ης Μαΐου, επειδή κάποιοι ήθελαν να μας φυτέψουν τη “βόμβα” της απλής αναλογικής, σας καλώ να το κάνουμε πράξη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Μία ισχυρή Νέα Δημοκρατία, που θα μας λύσει τα χέρια, να μπορέσουμε πραγματικά να προχωρήσουμε στις μεγάλες αλλαγές τις οποίες τόσο έχει ανάγκη ο τόπος», σημείωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο χαιρετισμό του σε συγκέντρωση πολιτών στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.

«Όμως το εμπόδιό μας, φίλες και φίλοι, είναι ένα και μόνο. Και αυτό είναι ο εφησυχασμός. Να θεωρήσουν κάποιοι ότι οι εκλογές τελείωσαν επειδή στην πρώτη κάλπη πήραμε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, να πουν: “δεν βαριέσαι, δεν αξίζει να πάμε να ψηφίσουμε, να πάμε να κάνουμε κάτι άλλο”.

Γι’ αυτό και εμείς ανεβάζουμε τον πήχη των δικών μας προσδοκιών. Καλύτερο αποτέλεσμα θα πετύχουμε στις 25 Ιουνίου από αυτό που πετύχαμε την 21η Μαΐου» πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που αύριο  θα επισκεφθεί  τις Περιφερειακές Ενότητες Ρεθύμνης και Χανίων.

 

Προηγούμενο άρθροΔίκη για το Μάτι: H έλλειψη εναέριας συνδρομής άφησε τη φωτιά να γιγαντωθεί – Τι κατέθεσε αξιωματικός της Πυροσβεστικής
Επόμενο άρθροΑ. Τσίπρας: «Μετά το αποτέλεσμα το πρώτο που σκέφτηκα ήταν η παραίτηση»