Κ. Ιατρίδης στον FOCUS FM: Η κακή οικονομική κατάσταση της Τουρκίας δεν θα λειτουργήσει αποτρεπτικά έναντι της επιθετικότητας της – ΗΧΗΤΙΚΟ

Για τις εξελίξεις στο εσωτερικό της Τουρκίας και τις επιπτώσεις τους στη χώρα μας μίλησε στον ρ/σ Focus και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο Αντιπτέραρχος ε.α. Κώστας Ιατρίδης.

«Από το 2018 ακούμε ότι η Τουρκία καταρρέει λόγω της οικονομίας, ότι ο Ερντογάν πεθαίνει… (…) Η Τουρκία αυτή τη στιγμή έχει πέσει σε μία περιδίνηση νομισματικής κρίσης, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα καταρρεύσει» είπε χαρακτηριστικά. «Αυτή την υποτιθέμενη αποδυνάμωση της Τουρκίας τη συνδέουν με τα επίπεδα απειλής της»  τόνισε προσθέτοντας ότι «είναι τεράστιο λάθος».

«Να μη πιστεύουμε ότι αυτή η κακή οικονομική κατάσταση της Τουρκίας, θα λειτουργήσει αποτρεπτικά έναντι της επιθετικότητάς της», ανέφερε ο κ. Ιατρίδης συμπληρώνοντας ότι «αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, είναι ψευδαισθήσεις και αυταπάτες».

«Όταν ο Ερντογάν και ειδικά η Τουρκία έχει εσωτερικά προβλήματα γίνεται περισσότερο επιθετική και αυτό το έχουμε δει στο παρελθόν» υπογράμμισε.

Τέλος, τόνισε ότι «δεν έχουμε εθνική στρατηγική για το πώς θα αντιμετωπίσουμε την τουρκική προκλητικότητα και επιθετικότητα».

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΑυστρία: Υποχρεωτικό το εμβόλιο από την ηλικία των 14 ετών, λέει ο υπουργός Υγείας
Επόμενο άρθροΔ. Κορδελιού Ευόσμου – Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι Ρομποτικής” – Τα παιδιά βοηθούν τον Άη Βασίλη να κατασκευάσει το έλκηθρό του