Κ. Ιατρίδης στον Focus FM: «Ενδοτική η στάση που επιδεικνύουμε στα Ελληνοτουρκικά-Πλην της Ελληνικής Λύσης κανένα άλλο κόμμα δεν ασχολείται»

«Θα έπρεπε να καταγγείλουμε την Τουρκία, να σταματήσουμε τις διερευνητικές , να ζητήσουμε κυρώσεις και να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μιλια. Αντίθετα η στάση που επιδεικνύουμε είναι ενδοτική… είναι υποχωρητική» είπε μιλώντας στην εκπομπή του Focus FM “Σχολιαζοντας την επικαιρότητα”  με τη Δέσποινα Μποτίτση ο Αντιπτέραρχος εν αποστρατεία Κώστας Ιατρίδης.
«Ποτέ δεν συζητάμε το ουσιαστικό πρόβλημα είπε τονίζοντας ότι αντί να ασχολούμαστε με τα πολύ σοβαρά ασχολούμαστε με αλλότρια. Υποθέτω πως το κάνουν για να παραπληροφορήσουν την κοινή γνώμη ή για να καλύψουν την αρνητική ατζέντα που δημιουργήθηκε».
Η Βουλή θα έπρεπε να έχει ήδη ασχοληθεί με αυτό. Εκτός της Ελληνική Λύσης κανένα άλλο κόμμα δεν ασχολήθηκε με τα ελληνοτουρκικά. Κανενα άλλο κόμμα πλην της Ελλνικής Λύσης δεν ασχολείται με τα σοβαρά πράγματα και δεν υπάρχουν προτάσεις» είπε επίσης ο κ. Ιατρίδης.

Ακούστε χαρακτηριστικό απόσπασμα στο παρακάτω ηχητικό:

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί: