Κ. Γρίβας για Αφγανιστάν:Τεράστια απειλή για την Ελλάδα το θέμα της μαζικής μετακίνησης πληθυσμού- Θα είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο ελληνισμός//ΗΧΗΤΙΚΟ – Focus FM

Για ταπεινωτική αποχώρηση των Αμερικανών από το Αγφανιστάν και για το τέλος του περιβόητου πολέμου ενάντια στην τρομοκρατία έκανε λόγο μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στην δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο Αναπληρωτής καθηγητής Γεωπολιτικής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και του ΕΚΠΑ Κωνσταντίνος Γρίβας.

«Είναι η κορύφωση μιας σειράς αποτυχιών, λανθασμένων ενεργειών και παρανοϊκών αναγνώσεων της διεθνούς πραγματικότητας από πλευράς ΗΠΑ» είπε χαρακτηριστικά.

“Θα πρέπει οι Έλληνες ιθύνοντες, να αντιληφθούν την πραγματικότητα, θα πρέπει να έχουμε μια ρεαλιστική πολιτική ότι δηλ δεν μπορούμε να ξαναζήσουμε ένα νέο 2015 γιατί θα τεθεί σε κίνδυνο ολόκληρη η Ελλάδα πλέον” τόνισε αναφερόμενος στις τεράστιες ροές Αγφανών που αναμένονται στη χώρα μας.

Τεράστια απειλή για την Ελλάδα το θέμα της μαζικής μετακίνησης πληθυσμού

“Αντιμετωπίζουμε όχι απλά ένα κίνδυνο, είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο ελληνισμός.  Θεωρώ δεδομένο πως όλο αυτό θα το χρησιμοποιήσει εναντίν μας η Τουρκία στο πλαίσιο του υβριδικού πολέμου που συνεχίζει.
Η Ελλάδα έχει φτάσει στην κορύφωση των δυνατοτήτων της να δεχτεί ανθρώπους από άλλες χώρες. Είναι θέμα εθνικής επιβίωσης τώρα πια”.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη:

Προηγούμενο άρθροΈνα εμβόλιο για να είναι ασφαλές, θα πρέπει να περάσει ένα διάστημα τουλάχιστον πενταετίας- Δεν επιτρέπεται να εμβολιάσουμε τα παιδιά…Ζούμε σε μια εποχή παράνοιας//ΗΧΗΤΙΚΟ Α.Ζέρβας στον Focus FM
Επόμενο άρθροΣυνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν