Κ. Φαρσαλινός: “Τη νύφη θα την πληρώσει τελικά η Ευρώπη που αποδεικνύεται ανεπαρκέστατη και οι πολιτικοί της επικίνδυνοι” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

“Η πολιτική ηγεσία επιδεικνύει την ίδια επικίνδυνη ανικανότητα στο θέμα της γεωπολιτικής, όπως και στον κορονοϊό” τόνισε στο Focus Fm και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο γιατρός ερευνητής κ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός.

“Τα κοινά στοιχεία είναι η απίστευτη οικονομική κρίση, η εξαθλίωση σε επίπεδο πείνας που θα έχουμε για πάρα πολλούς, η ενεργειακή φτώχεια που έρχεται, η επισιτιστική κρίση που έρχεται, όλα αυτα που ξεκίνησαν με τον κορονοϊό”, συνέχισε.

“Η επισιτιστική κρίση έχει ήδη αρχίσει από πέρυσι το Σεπτέμβριο. Επιπλέον έχουμε την ίδια αφελή υπερφίαλη και επικίνδυνη προσέγγιση της πολιτικής αρχής που τα γνωρίζει όλα και, ενώ πάντα είμαστε με τους συμμάχους, είναι η πρώτη φορά που στέλνουμε στρατιωτικό εξοπλισμό. Και καταργουμε μια αρκετά διακριτική ουδετερότητα που ειχαμε και που ξεκίνησε από τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας και συνεχίστηκε σε όλους τους πολέμους. Αυτό που γίνεται είναι πρωτοφανές για την Ελλάδα και δημιουργεί ένα πολύ επικίνδυνο προηγούμενο.
Η Ρωσία είναι μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας και έχει ψηφίσει όλα όσα αφορούν την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο μία εισβολή που την ξεχασαν οι Ευρωπαίοι. Ακούσαμε ότι η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανια είναι η πρώτη εισβολή που γίνεται σε ευρωπαϊκό έδαφος από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και δε βγήκε το Υπουργείο Εξωτερικών να διορθώσει τους Ευρωπαίους αξιωματούχους”.

“Με αφορμή την πανδημία, αλλά τώρα και με επέκταση το θέμα της Ουκρανίας, νομίζω ότι βλέπουμε το μεγάλο Δράμα της Ευρώπης που δεν είναι οι κρίσεις αυτες. Είναι ότι έχει πιο λίγη, την πιο πολιτικά ανύπαρκτη ηγεσία στην ιστορία της, τουλάχιστον μετά το Β παγκόσμιο πόλεμο, συνολικά. Λείπουν προσωπικότητες”, είπε.

“Μέχρι πριν από λίγες μέρες ακούγαμε “αφήστε τις αστειότητες περι δημοκρατίας ελευθερίας και δικαιωμάτων, εμβολιαστείτε ή κλειδώστε και απομονώστε αυτους που δεν κάνουν εμβόλιο, ας χάσουν και τη δουλειά τους ” Μέσα σε δύο μέρες ακούμε “πάνω από όλα η Ελευθερία το δίκιο και η δημοκρατία” Η συνέχεια είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Ότι πρέπει να αποφασίσουν οι λαοί ότι αυτό είναι πάνω από όλα, δηλαδή πρέπει να το πληρώσουμε πολύ ακριβά. Αυτό είναι το ζουμι, η κρίση αυτή η ενεργειακή, η επισιτιστική που έρχεται και θα έρθουν μέρες πεινάς. Τα λέγαμε και μας έλεγαν συνομωσιολόγους”, σημείωσε.

“Το σημαντικό είναι η ανακοίνωση της προπαγάνδας που ξεκινάει, αναγγελίες και του οικονομικού αρμαγεδώνα αλλά και η αναγγελία ενός προπαγανδιστικου πογκρόμ κυριολεκτικά”, υπογράμμισε ο κ. Φαρσαλινός.

“Τη νύφη θα την πληρώσει τελικά η Ευρώπη που αποδεικνύεται πραγματικά ανεπαρκέστατη και οι πολιτικοί της επικίνδυνοι. Οι πολίτες της Ευρώπης θα είναι οι δεύτεροι μετά τους Ουκρανούς που θα πληρώσουν βαρύ τίμημα. Πάμε για νομιμοποιημένη κατάργηση της δημοκρατίας”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο κύριος Φαρσαλινός σχολίασε και την επίσημη πρώτη του νέου εμβολίου.

” Δε φαντάζομαι το Novavax θα είναι ένα εμβόλιο το οποίο θα προσφέρει μακροχρόνια νοσηλεία δεν έχουμε δεδομένα από τον πληθυσμό Οπότε περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει να θυμίσω ότι όλα τα υπόλοιπα εμβόλια από τη αρχή δεν έβγαλαν παρενέργειες, όλες προέκυψαν στη συνέχεια από τη χρήση του πληθυσμού”, ανέφερε.

Προηγούμενο άρθροΟυκρανία: Ο ρωσικός στρατός μπήκε στη Χερσώνα
Επόμενο άρθροΜεγάλη άνοδος στην αγορά κρυπτονομισμάτων-Που οφείλεται η υπεραπόδοσή τους