Ιστορία για γέλια στον Κορυδαλλό: Σε κλειστό μαγαζί χωρίς ρολόι η ΔΕΗ χρέωσε..454 ευρώ.

Ôï êåíôñéêü êáôÜóôçìá ôçò ÄÅÇ óôï êÝíôñï ôçò ÁèÞíáò, ÐÝìðôç 5 Áõãïýóôïõ 2010. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÓÕÌÅËÁ ÐÁÍÔÆÁÑÔÆÇ

Ηλεκτροπληξία έπαθε ένας συνταξιούχος στον Κορυδαλλό όταν έλαβε το «φουσκωμένο» λογαριασμό της ΔΕΗ.
Το παράδοξο είναι ότι το κατάστημα του είναι κλειστό εδώ και χρόνια και μάλιστα δεν υπάρχει ούτε καν μετρητής. Ο κ. Νίκος είναι συνταξιούχος και λαμβάνει σύνταξη 480 ευρώ, καθώς και ένα επίδομα 360 ευρώ. Στο σπίτι του, σύμφωνα με το OPEN, έλαβε λογαριασμό ρεύματος 197 το πρώτο δίμηνο και 193 το δεύτερο. Ωστόσο, σε κατάστημα που δεν έχει καν μετρητή της ΔΕΗ τού ήρθε λογαριασμός… 454 ευρώ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο λογαριασμός ήταν 254 ευρώ το πρώτο δίμηνο «και τώρα 454 ευρώ», ενώ όπως λέει το μαγαζί είναι κλειστό εδώ και χρόνια και «περνάω μόνο απ’ έξω».
Όπως αναφέρει, η εταιρεία τον ενημέρωσε ότι θα κάνουν διακοπή για να μην έρθει ξανά λογαριασμός, αν και όπως λέει το ρεύμα είναι ήδη κομμένο και το ρολόι της ΔΕΗ δεν υπάρχει.
Ο κ. Νίκος δηλώνει, επίσης, ότι τα προηγούμενα χρόνια που το μαγαζί ήταν κλειστό, δεν είχε λάβει ξανά λογαριασμό: «Είχα νοικιάσει σε μία γυναίκα, είχαν πάρει 16 μήνες το ρολόι λόγω φοροκλοπής. Μου στείλανε το ρολόι και μετά και αυτόν τον λογαριασμό, αλλά το μαγαζί δεν έχει ρεύμα».
«Χωρίς ρολόι. Πλήρωσε τα 3.000 που χρωστούσε η κυρία. Πήρε το ρολόι πίσω και δεν το συνέδεσε ξανά. Και του ήρθε λογαριασμός 454 ευρώ» ξεκαθαρίζει φίλος του που γνωρίζει την υπόθεση.

Προηγούμενο άρθροΝέες εξελίξεις στη υπόθεση αρπαγής του 6χρονου στην Κηφισιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί βρίσκεται ήδη με τον πατέρα του στην Νορβηγία
Επόμενο άρθροΤσαβούσογλου: «Δεν μπλοφάρουμε – Θα προχωρήσουμε σε αμφισβήτηση κυριαρχίας νησιών»