Εξακολουθεί να συγκλονίζει η νέα υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στο Ηράκλειο με τον 66χρονο λυράρη που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ανήλικο. Δίωξη σύμφωνα με το MEGA έχει ασκηθεί και σε βάρος του 46χρονου γιατρού Δημοσίου Νοσοκομείου, ο οποίος έχει τεθεί και σε αργία για ένα μήνα από την υπηρεσία του.

Μιλώντας στο Mega, ο διοικητής του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου Κώστας Τερζάκης επισήμανε πως αμέσως μόλις πληροφορήθηκε επισήμως την εμπλοκή του γιατρού στην υπόθεση κίνησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες θέτοντας τον σε αργία. «Στις 28 του μήνα, έλαβα έγγραφο από τον εισαγγελέα ότι άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος του γιατρού. Άμεσα προχώρησα σε έκδοση της απόφασής μου σε αναστολή καθηκόντων του συγκεκριμένου γιατρού».

Ο 46χρονος γιατρός, σύμφωνα με την καταγγελία του ανήλικου, ήταν μια από τις επαφές του, με τον οποίο έκλεισε ραντεβού χωρίς όμως να προχωρήσει σε ερωτική επαφή. Οι Αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν ενδελεχώς το κινητό του τηλέφωνο. Στις συνολικά τέσσερις καταθέσεις που έχει δώσει ο ανήλικος, έχει περιγράψει όλα όσα έζησε με κάθε λεπτομέρεια. Έχει περιγράψει πρόσωπα, μέρη και καταστάσεις, με τις Αρχές να έχουν βρει ήδη τις διαδικτυακές πλατφόρμες γνωριμιών μέσω των οποίων κλείνονταν τα ραντεβού.

Το παιδί θυμάται τα πάντα. Θυμόταν για το ραντεβού με τον γιατρό, ημέρα, ώρα, σημείο αλλά και το αυτοκίνητο του γιατρού. Πρόκειται για μια μάρκα αυτοκινήτου σπάνια που ξεχωρίζει.
Οι Αστυνομικοί γνωρίζοντας το σημείο του ραντεβού, έψαξαν στην περιοχή και από κάμερες ασφαλείας, βρήκαν το αυτοκίνητο και με την πινακίδα εντόπισαν και τον ίδιο τον γιατρό.
Ο 15χρονος είπε ότι ο άνδρας ήρθε σε αυτό το ραντεβού, αλλά έφυγε εξαιτίας έλλειψης χρόνου. Από την πλευρά του ο γιατρός υποστηρίζει ότι πήγε στο ραντεβού, είδε ότι είναι ανήλικος προφασίστηκε έλλειψη χρόνου και αποχώρησε.

Προηγούμενο άρθροΣτη δημοσιότητα τα στοιχεία του 43χρονου προπονητή τάε κβον ντο – Κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση bullying στον Εύοσμο