Ηράκλειο: Τράβηξε σε βίντεο τον βιασμό του από το σύντροφο της μητέρας του

Τον απόλυτο τρόμο ζούσαν δυο αδέρφια 24 και 14 χρονών, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι , αφού βιαζόταν κατ’ εξακολούθηση από τον αλλοδαπό σύντροφο της μητέρας τους. Υπόθεση που προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία, από τη στιγμή που έγινε γνωστή και άρχισαν να αποκαλύπτονται λεπτομέρειες.
Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου θα περάσει εκ νέου, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας σήμερα το μεσημέρι ο 52χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.
Όπως έχει γίνει γνωστό, στη δικογραφία, όπου καταγράφονται οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης των δύο παιδιών, περιλαμβάνεται και βίντεο, το οποίο φέρεται ο ίδιος ο 14χρονος να τράβηξε, ώστε να έχει αποδείξεις για τα μαρτύρια τα οποία αυτός και ο 24χρονος αδερφός του, άτομο με ειδικές ανάγκες, φαίνεται να περνούσαν τα τελευταία χρόνια στα χέρια του 52χρονου.
Σημειώνεται ότι ερευνάται ποινικά και η στάση της μητέρας των δύο παιδιών, για την οποία οι αρχές εξετάζουν αν γνώριζε και τι έκανε όλο αυτό το διάστημα.

Προηγούμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: ΝΕΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΑΡΗ
Επόμενο άρθροΝεκρός ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Γκόραν Σάνκοβιτς