ΗΠΑ: Τραγικό θάνατο βρήκε μικρό αγόρι όταν η μητέρα του το άφησε για ώρες μέσα σε αυτοκίνητο στον ήλιο, ετοιμάζοντας πάρτι για το άλλο της παιδί

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την αφηρημάδα μιας μητέρας στις ΗΠΑ η οποία «ξέχασε» το μικρό της γιο μέσα στο αυτοκίνητο παρκαρισμένο μέσα στη ζέστη με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ειδικότερα, η γυναίκα βγαίνοντας από το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε στο σπίτι της όπου ετοίμαζε το πάρτι γενεθλίων της 8χρονης κόρης της, χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι το αγόρι ήταν ακόμη στο αυτοκίνητο.
Μόνο μετά από δύο ή τρεις ώρες παρατήρησε ότι ο πεντάχρονος έλειπε και στιγμές αργότερα συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί. Η μητέρα βρήκε τον μικρό νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο.
Η γυναίκα νόμιζε ότι ο μικρός ήταν στο σπίτι, αλλά αφού έψαξε εκεί, στη συνέχεια βγήκε να ψάξει στο αυτοκίνητο που βρισκόταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι τους στην κομητεία Χάρις, βορειοανατολικά του Χιούστον.
Ο σερίφης της κομητείας επιβεβαίωσε ότι το παιδί πέθανε αφού είχε αφεθεί στο αυτοκίνητο για «αρκετές ώρες».

Προηγούμενο άρθροΒασιλακόπουλος: Έρχεται κοινό εμβόλιο για κορωνοϊό και γρίπη
Επόμενο άρθροΜ. Χριστοδουλίδης στον Focus FM: «Οι αγωγοί φυσικού αερίου συντηρούνται εν λειτουργία- Αστειότητες όσα λέγονται για διακοπή λόγω συντηρήσεων».