Δύο νεογέννητα μωρά βρέθηκαν νεκρά σε σακούλα σκουπιδιών σε παιδικό σταθμό στο Σικάγο.

Χθες ένα συνεργείο καθαρισμού βρήκε τα δύο κορίτσια μέσα σε ένα μπάνιο στην εγκατάσταση στην πανεπιστημιούπολη του Νοσοκομείου Northwestern Memorial στο Streeterville, γύρω στις 7 το απόγευμα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αστυνομία της Πολιτείας ανέφερε ότι «ανταποκρίθηκε σε κλήση περίπου στις 6:59 μ.μ. σε ένα κέντρο φροντίδας παιδιών που βρίσκεται στο East Ontario, στη γειτονιά Streeterville, όπου βρήκαν τα νεογέννητα να μην αντιδρούν μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών», μετέδωσε το FoxNews.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τμήματος  Ανθρωποκτονιών του Κλίβελαντ  μια 16χρονη, η οποία σύμφωνα με την αστυνομία γέννησε τα βρέφη μέρες νωρίτερα, εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη.

«Τα παιδιά δεν ανέπνεαν όταν έφτασαν οι πρώτες βοήθειες» προσθέτουν. Στη συνέχεια, τα κορίτσια μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων Lurie, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

 

Προηγούμενο άρθροΠ.Νικολόπουλος:«Tο θέμα  της δωρεάς γενετικού υλικού από συγγενείς, μπορεί να ήταν επιθυμία κάποιας οικογένειας και για να μη φανεί φωτογραφική η διάταξη, έγινε μία γενική ρύθμιση»
Επόμενο άρθροΓαλλία:Nομοσχέδιο θα επιτρέπει στην αστυνομία να παρακολουθεί τους πολίτες μέσω των τηλεφώνων τους