Την ανησυχία του για τον μεγάλο αριθμό των “ξαφνικών θανάτων” νέων ανθρώπων στη χώρα μας  εξέφρασε μιλώντας στον ρ/σ Focus και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο παιδίατρος λοιμωξιολόγος Ιωάννης Καβαλιώτης.

“Η ΕΛΣTΑΤ τα λέει σταράτα και αριθμητικά. Δεν είναι κάτι που δεν το περιμέναμε, αλλα δεν το περιμέναμε σε αυτό το βαθμό και σε αυτές τις ηλικίες. Ένας αιφνίδιος θάνατος στην παιδική ηλικία και εφηβική ηλικία, δεν μπορεί να αιτιολογηθεί εύκολα. Δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό. Ωστόσο η επιτροπή των “σοφών” όφειλε να τοποθετηθεί για το θέμα”, σημείωσε.

“Φοβάμαι ότι κάναμε το πείραμα και τώρα θερίζουμε. Αυτό που εμένα με στεναχωρεί, είναι ότι υπάρχουν παιδίατροι που προάγουν αυτά τα εμβόλια, τα διαφημίζουν στις τηλεοράσεις. Οι παιδίατροι όφειλαν να είναι λίγο μαζεμένοι”, πρόσθεσε ο ίδιος.

“Η μπίζνα του κορωνοϊού είναι τεράστια. Η τελική ουσία είναι η υποταγή του πλήθους” είπε ο κ. Καβαλιώτης.

“Αυτό που είπε ο υπουργός Υγείας, ότι κάθε πατρίδα εμβολίων που βγαίνει είναι επικαιροποιημένη για τα νέα στελέχη, είναι ψεύδος ασύστολο. Η “Πλεύριως” λογική, είναι άγνοια, ή εσκεμμένα θέλει να παραπλανήσει το λαό; Εδώ διώκονται οι υγειονομικοί, γιατί έχουν κάποιες αντιρρήσεις, γιατί κάποιοι αναφέρουν ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες. Και δε διώκεται ο Ευαγγελάτος, με τα τόσα ψεύδη που έχει πει στην εκπομπή του, που έχουν αποδειχθεί και βραβεύεται και από την ΠτΔ. Κάπου δεν πάμε καλά μου φαίνεται”, ανέφερε.

Προηγούμενο άρθροΧωρίς νερό θα μείνουν την Κυριακή περιοχές του κέντρου της Κατερίνης
Επόμενο άρθροΝοσηλεύτρια: Ως ανεμβολίαστη βίωσα απόρριψη και από τον εργασιακό μου χώρο και από την κοινωνία