Ιωάννης Καβαλιώτης: “Είναι πραγματικά περίεργο να ακούει ο κόσμος στις τηλεοράσεις για 3η, 4η δόση και να πάει αδιαμαρτύρητα να τις κάνει” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

Στον Focus FM 103,6 και στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη μίλησε ο ιατρός Ιωάννης Καβαλιώτης.


Σχετικά με τις ανακοινώσεις περί της 4ης δόσης εμβολίου κατά της covid-19 ανέφερε: «Η FDA εγκρίνει την δεύτερη αναμνηστική δόση αφού η τρίτη δόση εμβολιασμού θεωρείται πρώτη αναμνηστική για άτομα κυρίως άνω των 50 ετών και ανοσοκατασταλμένα άτομα. Σε όλους τους τύπου των εμβολίων μετά από λίγους μήνες τα αντισώματα εξασθενούν γι αυτό και γίνονται όλες αυτές οι επαναλήψεις. Το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ όλο αυτό γιατί έχει συζητηθεί ήδη η πέμπτη δόση και αναρωτιόμαστε που θα πάει αυτή η ιστορία. Ίσως κάποιος αναρωτηθεί γιατί και στα παιδιά κάνουμε πολλές δόσεις στον βασικό εμβολιασμό τους. Στα παιδικά εμβόλιο γίνονται επίσης πολλές δόσεις αναμνηστικές αλλά εκεί είναι άλλη περίπτωση. Και φυσικά δε γίνεται για όλα τα εμβόλια. Ενώ, στα συγκεκριμένα εμβόλια για τον κορονοιό, κάθε 2-3 μήνες θέλουμε νέα δόση. Αυτό δε φανερώνει ότι όλο αυτό με το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι πειραματικό; Είναι ένα παγκόσμιο πείραμα στο γενικό πληθυσμό και το έχω πει πολλές φορές. Θα έπρεπε από την αρχή να ξεκαθαρίσουν πόσες δόσεις θα χρειαστεί. Ενώ αντί αυτού κάθε τόσο αλλάζουν το δοσολογικό σχήμα. Λογικό είναι όταν πειραματίζεσαι, αλλά όχι αυτό να γίνεται στο γενικό πληθυσμό. Άλλο είναι να δοκιμάσεις ένα φάρμακο σε 50.000 ανθρώπους και άλλο σε 5 εκατομμύρια ή δισεκατομμύρια. Θα μαζέψεις τα στοιχεία και θα δεις πως έδρασε το εμβόλιο, τι παρενέργειες υπήρχαν κλπ. Όλα αυτά γίνονται όταν δοκιμάζεις ένα εμβόλιο. Η ίδια η Pfizer στις πρώτες σελίδες από τις μελέτες της που έδωσε στη δημοσιότητα αναφέρει ένα πάρα πολύ μεγάλο αριθμό παρενεργειών και για 2-3 χιλιάδες θανάτους που συσχετίστηκαν με τη χρήση του εμβολίου. Φανταστείτε τι θα γίνει αν μαζευτούν τα στοιχεία από παντού. Δεν είναι κακό να αμφισβητείς κάτι ή να είσαι σκεπτικιστής, έτσι προχωράει η Ιατρική. Δεν προχωράει με την απολυτότητα, να βγαίνει κάποιος και να λέει ότι είναι απόλυτα ασφαλές».

«Είναι πραγματικά περίεργο ν’ ακούει ο κόσμος στις τηλεοράσεις για 3η 4η δόση κλπ και να πάει αδιαμαρτύρητα να τις κάνει. Έχει φωλιάσει ο φόβος μέσα του. Έχει γίνει τέτοια πλύση εγκεφάλου που ο κόσμος φοβήθηκε. Αυτό που με πειράζει εμένα είναι το ότι οι γιατροί διχάστηκαν, έκυψαν το κεφάλι. Οι γιατροί γιατί δεν σκέφτονται. Δεν ερευνούν, δεν τεκμηριώνουν τα στοιχεία που έχουν; Ίσως βέβαια αυτό να γίνεται και από φόβο των γιατρών για τις όποιες συνέπειες συνεπάγεται αυτό όπως καταγγελίες διακοπή της μισθοδοσίας τους ή διακοπή επιχορήγησης από φαρμακευτικές εταιρίες», σημείωσε.

Σχολιάζοντας δηλώσεις στα ΜΜΕ περί “φόβου των εμβολιασμένων να πάνε στο σινεμά και να κολλήσουν από κάποιον ανεμβολίαστο δίπλα τους”, είπε:  «Δεν είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα. Οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να φοβούνται και όχι οι εμβολιασμένοι αφού έχει αποδειχτεί ότι οι τριδοσίτες νοσούν και περισσότερο και πιο συχνά ενώ οι άλλοι έχουν φυσική ανοσία. Είναι υποκρισία αφού και οι εμβολιασμένοι και οι ανεμβολίαστοι κολλάνε, νοσούν και μεταδίδουν να περιθωριοποιούνται οι ανεμβολίαστοι».

Προηγούμενο άρθροΕΟΔΥ: 21.102 νέα κρούσματα – 60 θάνατοι – 351 σε ΜΕΘ
Επόμενο άρθροΠρόεδρος Κονσερβοποιών Ελλάδας: Οικονομικό πλήγμα στις εξαγωγές – Κινούμαστε σε αχαρτογράφητα νερά – Άμεση η ανάγκη στήριξης από την πολιτεία // ΗΧΗΤΙΚΟ-FocusFM