Ινδία: Τραγικό τέλος για βρέφος, όταν μαϊμού το άρπαξε από τους γονείς του και το πέταξε από ταράτσα

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πολιτεία Ουτάρ Πραντές της Ινδίας όπου συνηθίζεται να κυκλοφορούν πολλές μαϊμούδες ελεύθερες, όταν μια οικογένεια βρισκόταν στην ταράτσα του τριώροφου σπιτιού της και απολάμβανε ένα ήσυχο βράδυ, ξαφνικά μια ομάδα μαϊμούδων ανέβηκε στη στέγη και τους περικύκλωσε.
Μετά από μάταιες προσπάθειες να τις διώξουν, οι δύο γονείς έτρεξαν προς τις σκάλες σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν, ωστόσο ο πατέρας, που κρατούσε τον γιο του, σκόνταψε και έριξε το παιδί.
Πριν προλάβει κάποιος από τους δύο γονείς να αντιδράσει, μια από τις μαϊμούδες άρπαξε το αγοράκι από το χέρι και το πέταξε από την ταράτσα.
Αναστατωμένοι, οι γονείς κατάφεραν να μπουν πίσω στο σπίτι και να κατέβουν τις σκάλες για να βοηθήσουν τον γιο τους, ο οποίος όμως πέθανε ακαριαία.
Στο Ουτάρ Πραντές ζει ένας τεράστιος πληθυσμός μαϊμούδων, που περιφέρονται ελεύθερα σε πολλές από τις πόλεις της πολιτείας. Αν και γενικά ζουν σε σχετική αρμονία, μαζί με τους ανθρώπους υπάρχει μια σειρά από περιπτώσεις όπου οι μαϊμούδες επιτίθενται σε ανθρώπους, ιδιαίτερα σε παιδιά.
Ένα πεντάχρονο κορίτσι σκοτώθηκε από μια ομάδα μαϊμούδων στο χωριό Μπιτσπούρι, τον περασμένο Φεβρουάριο.
Το κορίτσι, έπαιζε με τις φίλες του κοντά σε ένα ποτάμι όταν οι μαϊμούδες άρχισαν να τη δαγκώνουν σε όλο της το σώμα, σύμφωνα με τους Times of India.

Προηγούμενο άρθροΚόρινθος: Δυο ανήλικοι νεκροί σε τροχαίο ατύχημα, 15χρονος ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου
Επόμενο άρθροΔημοσίευση των ονομάτων οφειλετών του Δημοσίου: Μετατίθεται κατά ένα ολόκληρο χρόνο