Για “παταγώδη αποτυχία” της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας έκανε λόγο μιλώντας στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο δικηγόρος, Ηλίας Ηλιακόπουλος, τονίζοντας την ανάγκη να προστατευθεί το ΕΣΥ.

“Θα έπρεπε να ειναι προτεραιότητα της κυβέρνησης που δυστυχώς δεν είναι. Υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων που λένε ότι περίμεναν μέχρι και 11 ώρες να νοσηλευτεί ο άνθρωπός τους. Όλα αυτά προκαλούν αποτροπιασμό και γεννούν έντονα ερωτηματικά. Υπάρχει άμεση ανάγκη για πρωτοβάθμια περίθαλψη, πρέπει το κράτος να επικεντρωθεί στις εστίες που δημιουργούν το πρόβλημα Στα ΜΜΜ γίνεται πάρτυ. Αμφιβάλλω εάν υπάρχει έλεγχος στους χώρους εργασίας”, τόνισε.

“Το ΕΣΥ καταρρέει μετά τα μνημόνια και την εμμονή της κυβέρνησης να θέλει να προτάξει τον ιδιωτικό τομέα. Δίνει τη χαριστική βολή. Η κυβέρνηση παραβιάζει το Σύνταγμα, δε μεριμνά για την υγεία των πολιτών. Έχουμε πόλεμο και αντί για ετοιμοπόλεμους στρατιώτες η κυβέρνηση έχει 6.000 υγειονομικούς σε αναστολή, εκτός μάχης, όταν θα μπορούσε να τους υποχρεώσει σε 2 rapid test την εβδομάδα” πρόσθεσε ο κ. Ηλιακόπουλος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του υποστήριξε ότι “η κυβέρνηση δεν επιθυμεί να ακούγεται η διαφορετική άποψη”.

“Αναρωτιόμαστε όλοι με αυτά που συμβαίνουν, πού είναι ένας εισαγγελέας. Αντίθετα αν κάποιος από εμάς πει κάτι αντίθετο, μπορεί να πάει κατηγορούμενος. Και δε χρειάζεται να αποδειχθεί οτι υπάρχουν ειδήσεις που μπορεί να προκαλέσουν ανησυχία στους πολίτες για τη δημόσια υγέια, αρκεί και μόνο η υποψία. Πρόκειται για έγκλημα αφηρημένης διακυνδύνευσης. Και εσάς τους δημοσιογράφους επιχειρούν να σας φιμώσουν. Είναι πολιτικό το θέμα”, σημείωσε.

“Η κυβέρνηση δε θέλει να υπάρχει η αντίθετη γνώμη στο διαδίκτυο. Το τρέμει το διαδίκτυο. Οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι τα ΜΜΕ δε τους λένε την αλήθεια, καταφεύγουν εκεί και ενημερώνονται. Η κυβέρνηση έχει αποτύχει, με βάση επιχειρήματα και όχι επειδή είμαστε αντίθετοι”, υπογράμμισε.

“Μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν έχει πειστεί για να κάνει το εμβόλιο” ανέφερε ο κ. Ηλιακόπουλος προσθέτοντας ότι “πολλοί εμβολιασμένοι αντιδρούν στην τρίτη δόση, αμφισβητούν και διστάζουν”.

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθρο7.287 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ
Επόμενο άρθροΑθηνά Κρικέλη – Δημοσιογράφος από Νέα Υόρκη : ΔΩΡΕΑΝ το rapid test στην πόλη της Νέας Υόρκης – Όσο ο κόσμος υπακούει στην τρέλα, αυτή θα συνεχίζεται – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM