Στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη μίλησε ο γνωστός νομικός από την Αλεξανδρούπολη, Ηλίας Ηλιακόπουλος.

“Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επίθεση, μέρα μεσημέρι σε ελληνικό περίπολο που επιχείρησε να σταματήσει δύο, τρεις λαθρομετανάστες, στην περιοχή του Αμορίου. Εκεί έγινε συμπλοκή, χτύπησαν ανηλεώς τον ένα φαντάρο και του πήραν και το όπλο. Αυτά λένε οι πληροφορίες που ούτε επιβεβαιώνονται, αλλά ούτε και διαψεύδονται. Η διακινηση δε γίνεται πλέον τη νύχτα, γιατί με τις θερμικές κάμερες ελέγχουμε και συλλαμβάνουμε. Γίνονται μερα-μεσημέρι, ξαφνικά περνάνε και έτσι κάπως συνέβη και η πρόσφατη επίθεση που, όπως λένε οι πληροφορίες, είχε ως αποτέλεσμα ο Έλληνας φαντάρος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Το όπλο το πέταξαν πιο πέρα, έξυπνη κίνηση για να μη τους εντοπίσουν. Αυτοί δεν είναι παράνομοι μεταναστες ή πρόσφυγες, είναι μουτζαχεντίν, έρχονται εδω για να επιτελέσουν αργοτερα κάποιο σκοπό. Υπάρχει μεγάλος αναβρασμός. Και φυσικά από πλευράς ανθρώπινου δυναμικού υπάρχει η απορία, γιατί αυτό δε βγαίνει προς τα έξω”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ηλιακόπουλος.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη:

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ “ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ” ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Επόμενο άρθροΌλγα Βλόντζου: “Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ που είναι αναστολή, χωρίς να γνωρίζουν καν ποιο είναι το αδίκημα για το οποίο κατηγορούνται, εκτίουν ποινή, η οποία έχει έναρξη, αλλά όχι ημερομηνία λήξης” – ΒΙΝΤΕΟ Focus FM