ΗΧΗΤΙΚΟ: Υπέρ χημικού ευνουχισμού και ισόβιας κάθειρξης για τους παιδοβιαστές ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Εμμανουήλ Φράγκος

Την ανάγκη αυστηροποίησης των ποινών για τους παιδοβιαστές τόνισε στον Focus FM 103.6 και στον Στέφανο Δαμιανίδη ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Εμμανουήλ Φράγκος, που επέμεινε στη θέση του κόμματος για χημικό ευνουχισμό και ισόβια κάθειρξη δηλώνοντας ότι η ποινή είναι ανασταλτικός παράγοντας για όσους προβαίνουν σε ειδεχθή εγκλήματα.

Για την υπόθεση Λιγνάδη ανέφερε ότι «μοιάζει να υπάρχει μια “μάχη” μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ενώ όπως είπε ο κ. Βελόπουλος στα σημαντικά συμφωνούν απόλυτα».

Αναφερόμενος στις προκλήσεις της Τουρκίας, σημείωσε ότι «η Ευρώπη καλύπτει τον Ερντογάν». «Οι ευθύνες, όμως, βαραίνουν περισσότερο την ελληνική κυβέρνηση διότι όταν εμείς (Ελληνική Λύση) πιέζαμε και διεκδικούσαμε τις κυρώσεις, η κυβέρνηση μας είπε χαρακτηριστικά ότι θέλει να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, κάτι το οποίο σημαίνει… άφεση αμαρτιών» είπε χαρακτηριστικά.

«Από την επόμενη ημέρα των διερευνητικών η Τουρκία ξεκίνησε και πάλι το «βιολί» της, με τις παράνομες Navtex και τις παραβιάσεις» τόνισε ο κ. Φράγκος επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα θα έπρεπε, όπως λέει ο κ. Βελόπουλος, να μη κάνει κανένα διάλογο με μια τέτοια χώρα, να αιτηθεί στην ΕΕ επιβολή κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας και διακοπή κάθε χρηματοδότησής της.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Προηγούμενο άρθροO Π. Καρβουνόπουλος στον Focus FM: «Δεν είναι δυνατόν να γίνονται συζητήσεις στο ΝΑΤΟ εις βάρος των δικών μας συμφερόντων και να μην υπάρχει ενημέρωση των πολιτικών κομμάτων».
Επόμενο άρθροΈκτακτη εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 7 Μαρτίου στη νότια πύλη της ΔΕΘ