ΗΧΗΤΙΚΟ – Β. Πολίτης: “Ποιος πιστεύει ότι ο Πακιστανός που θα έρθει για 9μηνη εργασία δεν θα μείνει μόνιμα στη χώρα μας”;

«Ποιος πιστεύει ότι ο Πακιστανός που θα έρθει για 9μηνη εργασία δεν θα μείνει μόνιμα στη χώρα μας; Πιστεύω ότι δεν θα επιστρέψει κανείς πίσω», δήλωσε στον Focus FM και στην Δέσποινα Μποτίτση ο Υποναύαρχος ε.α Βασίλης Πολίτης αναφερόμενος στις επαφές Μηταράκη σε Πακιστάν και Μπανγκλαντές.

«Αυτό που δεν έθιξε ο κος Μηταράκης είναι τι θα γίνει με τους παράνομους μετανάστες που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα. Αυξάνουμε νόμιμα μια κοινότητα εις βάρος της Ελληνικής, μια χώρα η οποία δεν είναι φίλη. Σε συνδυασμό με τις υπέρ δομές που δημιουργούμε, σε δέκα… είκοσι χρόνια το μουσουλμανικό στοιχειό θα είναι τόσο έντονο που τα παιδιά τους θα είναι περισσότερα από τα ελληνόπουλα» είπε χαρακτηριστικά ο κος Πολίτης.

Αναφέρθηκε επίσης στις προκλήσεις των Τούρκων. Από τις δηλώσεις Τσαβούσογλου, ο οποίος συνέκρινε τους Ελληνες με τους Ταλιμπάν μέχρι το απίστευτο πάρτι στην Παναγία Σουμελά.“Εμείς ωστόσο, διατηρούμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας” συμπλήρωσε.

Τέλος μίλησε για την Ρωσο-ουκρανική κρίση και για τον ρόλο διαμεσολάβησης της Ελλάδας.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

Προηγούμενο άρθροΣυνήγορος 20χρονου Αλβανού καταζητούμενου: Θα παραδοθεί τις επόμενες ώρες
Επόμενο άρθροΝοσηλεία – εφιάλτης στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός: «Νεκρός ασθενής παρέμενε για πέντε ώρες δίπλα σε νοσηλευόμενους – Σε σοβαρή κατάσταση και τριπλά εμβολιασμένοι»