ΗΧΗΤΙΚΟ – Στάθης Παπαδόπουλος: «Τρείς βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου από Ν.Δ- ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝ.ΑΛ συναντήθηκαν στη Θράκη με τον Τσαβούσογλου»

Για όσα συμαβαίνουν στη Θράκη με “δάκτυλο” της τουρκίας, για το ρόλο του τουρκικού προξενείου αλλά και για την στάση των Ελληνικών Κυβερνήσεων και των κομμάτων μίλησε στην εκπομπή του Focus FM «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» και στον Κώστα Τουτσίδη ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Μαχητής» της Ξάνθης Στάθης Παπαδόπουλος, με αφορμή την επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Κομοτηνή.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε σε βουλευτές της Ν.Δ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝ.ΑΛ που έσπευσαν να συναντήσουν στην Κομοτηνή τον τούρκο υπουργό των εξωτερικών και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Δεν παρέλειψε παράλληλα να επισημάνει τα σοβαρότατα λάθη που γίνονται από τις Ελληνικές Κυβερνήσεις, ειδικότερα σε θέματα Παιδείας και πολιτισμικής ταυτότητας, με αποτέλεσμα να ωθείται σημαντικό μέρος του μουσουλμανικού πληθυσμού της περιοχής στην “αγκαλιά” της τουρκίας, αλλά και τον ελλειπή ως ανύπαρκτο σχεδιασμό για την ανάπττυξη και τις υποδμές της περιοχής.

Ακούστε  όλη τη συνέντευξη με τον Στάθη Παπαδόπουλο στο ηχητικό που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΗΧΗΤΙΚΟ – Εμινέ Μπουρουτζή: «Οι Πομάκοι είμαστε Έλληνες αρχαία φυλή της Θράκης – Άλλο η Θρησκεία κι άλλο η Τουρκία»
Επόμενο άρθροΟ καιρός σήμερα 01/06 στη Μακεδονία και τη Θράκη