ΗΧΗΤΙΚΟ: Σε απόγνωση ο εμπορικός κόσμος της Κοζάνης από το συνεχιζόμενο αυστηρό Lockdown-“Υπάρχουν οικογένειες εμπόρων που δεν έχουν να φάνε”. Μεγάλη αυτοκινούμενη πορεία διαμαρτυρίας // Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου στον Focus FM

Για το παρατεταμένο λουκέτο στην περιοχή της Κοζάνης και τα καταστροφικά του αποτελέσματα μίλησε στον Focus FM και στην Δέσποινα Μποτίτση ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης.

“Υπάρχουν οικογένειες που δεν είχαν να φάνε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ” είπε χαρακτηριστικά ο κ Αθανάσιος Δραγατσίκας τονίζοντας ότι μεγάλο μέρος των καταστημάτων θα αναγκαστεί να βάλει οριστικά λουκέτο. Όσο για τον χώρο της εστίασης εκεί η κατάσταση είναι χειρότερη όπως είπε ο πρόεδρος. Στον συγκεκριμένο κλάδο το 40% των επιχειρήσεων δεν θα ανοίξει ανέφερε τονίζοντας παράλληλα ότι χρειάζεται άμεση ρευστότητα στις επιχειρήσεις ώστε να επιβιώσουν.

Ο κόσμος της περιοχής είναι στα όρια του δήλωσε. Την Δευτέρα πραγματοποιήσαμε αυτοκινούμενη πορεία προς στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας . Περισσότερα από 700 οχήματα έμπορων και επαγγελματίων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης βγήκαν στους δρόμους, διαμαρτυρήθηκαν με αυτόν τον τρόπο για την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

“Δυστυχώς αυτή η εικόνα δεν βγήκε προς τα έξω” σημείωσε.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ :

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΜειωμένο το ιικό φορτίο του κορονοϊού στα λύματα της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΗΠΑ-Ουάσινγκτον: Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ουάσιγκτον – Τέσσερις οι νεκροί