ΗΧΗΤΙΚΟ-“Μεγάλη η διασπορά στον Ευαγγελισμό… παράλογο να παραμένουν ακόμη σε αναστολή οι υγειονομικοί//Γ. Φερεντίνος στον Focus FM

Για μεγάλη διασπορά του κορονοϊού και τραγικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ευαγγελισμός μίλησε στον Focus FM και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο πρόεδρος των εργαζομένων. Όπως δήλωσε ο Γιώργος Φερεντίνος 100 εργαζόμενοι αυτή την ώρα νοσούν με αποτέλεσμα να έχουν βγει εκτός εργασίας ενώ συνολικά το προσωπικό που απουσιάζει ξεπερνά τους 200 εργαζόμενους.

Σύμφωνα με τον κ. Φερεντίνο «Τα κενά είναι τεράστια και είναι παράλογο μέσα σε αυτό το κλίμα να παραμένουν  σε αναστολή οι υγειονομικοί. Οι εργαζόμενοι που έχουν εμπειρία στη διαχείριση περιστατικών Covid».

«Αντιβαίνει κάθε λογική το να επιστρέφουν θετικοί εργαζόμενοι μέσα σε πέντε μέρες, στο τέλος θα βάλουν τους θετικούς υγειονομικούς να εργάζονται σε κλινικές Covid» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για μαζικό testing κάθε εβδομάδα ώστε να αποτυπώνεται η πραγματική εικόνα… υπάρχουν συνάδελφοι που εδώ και μήνες δεν έχουν τεσταριστεί» συνέχισε ενώ αναρωτήθηκε πως γίνεται εταιρείες άσχετες με τον χώρο της υγείας να έχουν υποχρεωτικό testing κάθε εβδομάδα.

«Είναι κάτι που το είχαμε απαιτήσει από την ώρα που διαπιστώθηκε ότι και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν …δεν έγινε ποτέ».

Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος εργαζομένων στον Ευαγγελισμό «δεν υπάρχει επίσης κανένας έλεγχος ούτε στους συμπολίτες μας που έρχονται στο νοσοκομείο για εξετάσεις».

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

Προηγούμενο άρθροΟ Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε ειδική άδεια και θα αγωνιστεί ανεμβολίαστος στο Australian Open
Επόμενο άρθροΚαλός και αύριο ο καιρός σε μεγάλο μέρος της χώρας