ΗΧΗΤΙΚΟ-Πανελλαδική απεργία σήμερα παραγωγών και πωλητών λαϊκών αγορών-Μεγάλη διαμαρτυρία στην Αθήνα//Β. Μακρίδης στον Focus FM

Απεργία σήμερα στις λαϊκές αγορές στο πλαίσιο πανελλαδικής 24ωρης κινητοποίησης των επαγγελματιών του κλάδου ενάντια στο νομοσχέδιο που αφορά τη λειτουργία τους.

Επί του θέματος μίλησε στον Focus FM και στη Δέσποινα Μποτίτση ο πρόεδρος των Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας, Βασίλης Μακρίδης. Ο νόμος που προωθεί το υπουργείο Ανάπτυξης προς ψήφιση στη Βουλή μας βρίσκει κάθετα αντίθετους, τόνισε.

Γνωστοποίησε ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην περιοχή όπου διεξάγεται η λαϊκή αγορά της Τούμπας (Κλεάνθους, γήπεδο ΠΑΟΚ).  Εκεί, όπως ανέφερε, θα διανεμηθούν δωρεάν προϊόντα στους πολίτες που θα δώσουν το παρών.

Τέλος, υπογράμμισε ότι σήμερα θα διεξαχθεί μεγάλη διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης με σκοπό να διεξαχθεί συνάντηση με τον Αδ. Γεωργιάδη και να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος διαπραγματεύσεων αφού ο προηγούμενος κατέληξε σε αδιέξοδο.

Ακούστε εδώ: