ΗΧΗΤΙΚΟ: Νεκρός 56χρονος κτηνοτρόφος στην Κρήτη-Είμαστε σοκαρισμένοι, έφυγε άδικα ένας συγχωριανός μας//Κώστας Φουκαράκης στον Focus FM

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για τον 56χρονο κτηνοτρόφο στην Κρήτη, ο οποίος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του έξω από ποιμνιοστάσιο στο Καμινάκι του Οροπεδίου Λασιθίου.

Το γεγονός επιβεβαίωσε μιλώντας στον Focus FM και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση o Κώστας Φουκαράκης κάτοικος στο Καμινάκι.

«Πήγαινε προς το ποιμνιοστάσιο του, νωρίς το πρωί, με χαμηλές θερμοκρασίες, προφανώς εξαντλήθηκε από το κρύο. Είναι συγγενής, γείτονας μας… είμαστε σοκαρισμένοι» είπε.
Ο κ. Φουκαράκης εξέφρασε την αγανάκτηση του για το γεγονός ότι ολόκληρο το χωριό έμεινε για ώρες χωρίς ρεύμα ενώ παραμένουν τα μεγάλα προβλήματα και στις τηλεπικοινωνίες.

«Αυτή τη στιγμή στα Καμινάκι έχουμε 70 πόντους χιόνι ωστόσο το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Είχαμε πολύωρη διακοπή ρεύματος από τις 2:00 τα ξημερώματα μέχρι τις 10:00 το πρωί, υπάρχει οικογένεια στο χωριό με μικρά παιδιά που ζεσταίνουν το σπίτι τους με καλοριφέρ. Έβγαλαν όλη τη νύχτα με κουβέρτες και παπλώματα. Χρόνια τώρα έχουμε πρόβλημα με τη ΔΕΗ, ας μας φτιάξουν επιτέλους το Δίκτυο, δεν έχουμε πολλές απαιτήσεις διευκρίνισε».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Προηγούμενο άρθροΕλληνική Λύση: Η κυβέρνηση παραβιάζει το Σύνταγμα και ανοίγει κερκόπορτα, κάνοντας αναφορά σε «εθνικές μειονότητες» εντός άσχετου νομοσχεδίου!
Επόμενο άρθροΧωρίς νερό περιοχή της Θεσσαλονίκης.