ΗΧΗΤΙΚΟ – Μ. Επιτροπίδης στον Focus FM: Δεν είναι εφικτό να λειτουργήσει η εστίαση μόνο σε εξωτερικούς χώρους – Μέχρι την επαναλειτουργία της εστίασης προβλέπεται πως ήδη θα έχουν βάλει λουκέτα πολλοί επιχειρηματίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξουμε, δεν μπορούν οι χώροι εστίασης να λειτουργήσουν σε εξωτερικούς χώρους με ελάχιστους πελάτες και μάλιστα κατά τη διάρκεια του χειμώνα», τόνισε ο γενικός γραμματέας της ‘Ενωσης Ψητοπωλών, Καφέ – Μπαρ του νομού Θεσσαλονίκης,  στον Focus FM και στην Δέσποινα Μποτίτση.

Ο κ. Μιχάλης Επιτροπίδης μίλησε για τουλάχιστον 50 επιχειρήσεις που έχουν κλείσει ωστόσο εκτίμησε ότι ο αριθμός είναι και θα γίνει μεγαλύτερος. « Μέχρι την επαναλειτουργία της εστίασης προβλέπεται πως ήδη θα έχουν βάλει λουκέτα πολλοί επιχειρηματίες. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους στην εστίαση» είπε.

«Η εστίαση δεν είναι λιανεμπόριο, αν ανοίξει πρέπει να γίνει μια και καλή χωρίς τον φόβο πως θα κλείσουμε σύντομα ξανά.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ:

 

Προηγούμενο άρθροΕλληνική Λύση: Να μην επιχειρηθεί η κατάργηση των οικονομικών ενισχύσεων για εργαζόμενους σε αναστολή
Επόμενο άρθροΗΧΗΤΙΚΟ-Στέλιος Φενέκος στον Focus FM για διερευνητικές: Το θέμα δεν είναι πολιτικό, είναι εξόχως νομικό.- Πρέπει να διασφαλίσουμε και να κατοχυρώσουμε τα νομικά μας δικαιώματα.