ΗΧΗΤΙΚΟ-Κυριάκος Βελόπουλος για απόφαση Δικαστηρίου που έκρινε συνταγματικό τον υποχρεωτικό εμβολιασμό: «Ελέγχουν τη Δικαιοσύνη»// Focus fm

“Σας έλεγα ότι με τα δικαστήρια δεν πρόκειται να κερδίσετε, ότι η δικαιοσύνη ελέγχεται” τόνισε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μιλώντας σήμερα στον Focus FM 103.6 με αφορμή την απόφαση του Δικαστηρίου Κιλκίς που έκρινε συνταγματικό το νόμο για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων κατά του κορονοϊού, απορρίπτοντας την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε εργαζόμενη στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος υπενθύμισε το παράδειγμα της προσφυγής της δίκης για τη Συμφωνία των Πρεσπών που η Ελληνική Λύση ζήτησε να ακυρωθεί.

«Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Να χάσουμε τη δίκη και να πληρώσουμε και από την τσέπη μας. Και τώρα βγαίνει άλλο δικαστήριο και λέει υποχρεωτικός εμβολιασμός. Το θέμα είναι εξόχως πολιτικό, μόνο μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θα σώσει τον τόπο μας, όχι τα δικαστήρια» δήλωσε.
Αναφερόμενος στο μπλοκάρισμα του λογαριασμού του στο twitter για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, έκανε λόγο για προσπάθεια φίμωσης … «Τρέμουν, δεν θέλουν να ακουστεί η φωνή μας. Δυο λογαριασμούς είχα και τους κατέβασαν με συνεχείς αναφορές οι Νεοδημοκράτες. Ζούμε σε μια χώρα που καταπατώνται τα δικαιώματα των Ελλήνων» επεσήμανε.
Σε άλλο σημείο της εκπομπής και αναφερόμενος στην κατάσταση στο Αφγανιστάν αναφέρθηκε στους Αμερικανοί και τους Γερμανούς οι οποίοι όπως είπε είναι και οι ηθικοί αυτουργοί αυτού που έγινε.
«Τα εκατομμύρια Αφγανών λοιπόν να πάνε στη Γερμάνια και στην Αμερική γιατί αυτοί δημιούργησαν το πρόβλημα και όχι η Ελλάδα».
Τέλος αναφέρθηκε και στις ανακοινώσεις Μηταράκη για προσλήψεις συνοριοφυλάκων κάνοντας λόγο για ρουσφετολογικές προσλήψεις.
«Προσπαθούν να εξαγοράσουν τις τοπικές κοινωνίες, να αμβλύνων τις αντιδράσεις στην δημιουργία νέων κέντρων παράνομων μεταναστών, εντός του αστικού ιστού».

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή του Κυριάκου Βελόπουλου στο ηχητικό που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΦωτιά σε ιστιοφόρο ανοιχτά της Αίγινας – Σώοι οι 8 επιβαίνοντες
Επόμενο άρθροΜήνυμα του 112 για κίνδυνο πυρκαγιάς σε Αττική και Εύβοια την Κυριακή