ΗΧΗΤΙΚΟ: Κραυγή αγωνίας από κάτοικο της Ολυμπιάδας – «Χάνουμε τις περιουσίες μας και περιμένουμε για χρόνια τις αποζημιώσεις»

Σε απόγνωση βρίσκονται κάτοικοι της Ολυμπιάδας Χαλκιδικής που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και τα σπίτια τους πλημμυρισμένα από νερά και λάσπες.
Οικογένειες δεν μπορούν να μείνουν στα σπίτια τους, δήλωσε στον Focus και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο κ. Αύγουστος Πανταζίδης, κάτοικος Ολυμπιάδας προσθέτοντας ότι πρόκειται για «ένα φαινόμενο που επαναλαμβάνεται».

«Είμαστε απλήρωτοι στη στεγαστική συνδρομή από το Νοέμβριο του 2019. Είμαστε 23 μήνες απλήρωτοι» σημείωσε αναφερόμενος στις αποζημιώσεις των δικαιούχων που οι κατοικίες τους υπέστησαν ζημιές…

Μίλησε για «μπαλάκι» ευθυνών δήμου-Περιφέρειας μιλώντας για «χρονοβόρες διαδικασίες και ενώ το ένα σπίτι μετά το άλλο γέρνει ή και υπάρχει κίνδυνος να πνιγούν άνθρωποι».
«Μερικοί άνθρωποι ενδεχομένως με τέτοιες καταστάσεις να τρίβουν τα χέρια τους. Γιατί καλώς ή κακώς όταν ένας δήμος βγαίνει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, για να γίνει γρήγορα μια υποτυπώδης αποκατάσταση, γίνεται η λεγόμενη ανάθεση έργου. Η ανάθεση θα πάει στον φίλο, ο φίλος θα δουλέψει με τους ρυθμούς του ρελαντί…».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Προηγούμενο άρθροΧωρίς νερό περιοχή της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΙταλία: Με πιστοποιητικό εμβολιασμού οι μάγοι σε φάτνη της Νάπολης