Στις εξελίξεις στην Ουκρανία, στη στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης και στις δηλώσεις Ζαχάρωβα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μιλώντας στον Focus FM 103.6.

“Απίστευτα προκλητική η δήλωση της Ζαχάρωβα, όπως και της Ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα” είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως ήταν μήνυμα για το μέλλον. “Δεν θα ξεχάσουν τη στάση μας, τα λάθη θα τα βρούμε μπροστά μας” τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

“Αφήστε το διχασμό σε δυτικόδουλους-ρωσόδουλους γιατί κανένας δεν θα πολεμήσει για μας. Μέλος του ΝΑΤΟ η Τουρκία. Αν επιτεθεί στην Ελλάδα δεν μπορούν να πουν οι Αμερικανοί είστε και οι δυο χώρες μέλη του ΝΑΤΟ δεν μπορώ να παρέμβω; Αναρωτήθηκε.
“Πρόκειται περί αφελών υπολογισμών στην επιλογή της Νέας Δημοκρατίας να στείλει πολεμικό υλικό κατά της Ρωσίας”.

Ο κυριάκος Βελόπουλος αναφερόμενος στην ενέργεια και στο τσουνάμι αυξήσεων δήλωσε πως: “Είναι αδιανόητο, θα έπρεπε εδώ και χρόνια η κυβέρνηση να κάνει το αυτονόητο. Εξορύξεις πετρελαίου, φυσικού αερίου. Όταν ελεγα πριν δυο χρόνια προμηθευτείτε πετρέλαιο, πάρτε φυσικό αέριο αδιαφορούσαν. Δυστυχώς θα πεινάσουμε, θα φτωχύνουμε” είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή του Κυριάκου Βελόπουλου στο ηχητικό που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΓεννίτσαροι και Μπούλες: 50.000 ευρώ πρόστιμο σε πολιτιστικό σύλλογο για το δρώμενο
Επόμενο άρθροΚΙΝΑΛ: Η κ. Ζαχάροβα συνεχίζει τις προκλήσεις έναντι της χώρας μας